Nur Sürer Sinema Sohbetinde - Son Dakika
Yerel

Nur Sürer Sinema Sohbetinde

Nur Sürer Sinema Sohbetinde

Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Yıldız, “Eksik” filminde rol alan Nur Sürer’le sinema sohbet gerçekleştirdi.

04.11.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Yıldız, "Eksik" filminde rol alan Nur Sürer'le sinema sohbet gerçekleştirdi.

Maltepe Belediyesi'nin Kasım ayında sinemaseverler için düzenlediği etkinlikler, "Eksik" isimli sinema filminin gösterimiyle başladı.

Oyuncu Barış Atay'ın ilk yönetmenlik denemesi olan filmde, 12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra parçalanan bir ailenin dramı anlatıldı. Senaryosunu Mehmet Kala ve Şeref Nokta'nın yaptığı 2015 yapımı filmde Nur Sürer, Barış Atay, Özgür Emre Yıldırım ve Toprak Sağlam rol aldı. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan film izleyicilerin beğenisini topladı. Film gösteriminin ardından Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Yıldız, başrol oyuncularından Nur Sürer ile keyifli bir sinema sohbeti gerçekleştirdi. Sürer, filmde canlandırdığı karakter, filmin izleyiciye anlatmak istedikleri ve sinema çalışmaları hakkındaki soruları yanıtladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nur Sürer Sinema Sohbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement