Öger Tours, Yaz Kataloğunu Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Öger Tours, Yaz Kataloğunu Tanıttı

Öger Tours, Antalya'da Alman basınına 2013 yaz kataloğunu tanıttı.

24.11.2012 15:47

Öger Tours, Antalya'da Alman basınına 2013 yaz kataloğunu tanıttı.

Antalya'nın Belek beldesinde Gloria Golf Oteli'nde düzenlenen basın toplantısına, 2013 yaz kataloğu Öger Tours Genel Müdürü Björn Walther, Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Dr. Georg Welbers, Üretim Menejeri Altan Tarakçı, Kontrat Müdürü Levent Bekaroğlu ve Basın Sözcüsü Kahrin Rüters ile Akdeniz Holiday Plan Bölge Müdürü Nergiz Gürler katıldı.

Toplantıda konuşan Öger Tours Genel Müdürü Walther, otel ve uçuş programlarını genişlettiklerini belirterek, Türkiye'nin birçok tatil beldesi ve varış havalimanları, sıra dışı turlar, Antalya maratonu gibi eventler ve kaydırak kataloğu, yeni değerlendirme konsepti ile portföylerinin zenginliğini vurguladıklarını söyledi.

"Türkiye ürünlerimizin çekiciliğini hiç kimse yadsıyamaz" diyen Walther, Türkiye'nin en çok tercih edilen bölgesinin Türk Riverası olduğunu belirtti.

Walther, 2013 yazı için mevcut otellerine 41 otel daha ilave ederek 463 otele ulaştıklarını, böylece kapasitelerini yüzde 9 oranında artırdıklarını bildirerek, otel artısına paralel olarak uçuş programlarında yüzde 8'lik bir ilave yaptıklarını, 2013 yılında yüzde 2'lik büyüme hedeflediklerini kaydetti.

Antalya'nın kongre turizmi için önemli potansiyele sahip olduğuna dikkati çeken Walther, havalimanı bağlantısı ve şark ile Batı Avrupa arasında yer alan cazip bir coğrafi konum sunduğunu dile getirdi. Walthen, " Almanya'daki Türkiye uzmanıyız ve öyle kalmaya devam edeceğiz" dedi.

Welbers de otel fiyatlarının 2013 yılında sabit kalacağına dikkati çekerek, Türkiye programının 5 yıldızlı otel segmenti olarak zenginleştirildiğini kaydetti.

Çekici erken rezervasyon indirimleriyle yüzde 30'a varan tasarruflardan yararlanabileceğini ifade eden Welbers, Türkiye fiyatlarının yüzde 2'lik atış gösterdiğini, diğer taraftan Tunus ürünlerinin yüzde 2, Mısır tatillerinin ise yüzde 3 ucuzladığını söyledi.

Muhabir: Sefa Karacan

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öger Tours, Yaz Kataloğunu Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement