Olcay Baykal'a Yazma - Son Dakika
Güncel

Olcay Baykal'a Yazma

Olcay Baykal\'a Yazma

Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya'nın Finike İlçesi'nde 20'nci Hasyurt Tarım Fuarı'nın açılışına katıldıktan sonra Sahilkent Toptancı Hali'ne geçti.

20.04.2011 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya'nın Finike İlçesi'nde 20'nci Hasyurt Tarım Fuarı'nın açılışına katıldıktan sonra Sahilkent Toptancı Hali'ne geçti. Burada hal esnafı ve çalışanlarıyla biraraya gelen Baykal, Antalya'nın turizmde olduğu gibi tarımda da bir marka olması gerektiğini söyledi.

Baykal'ın Finike'deki diğer bir adresi Demokrat Partili Turunçova Belediye Başkanı Mehmet Salur'un makamı oldu. Makamdaki kısa görüşmenin ardından CHP eski Lideri Baykal ve beraberindeki milletvekili adayları, Alevi köyü olan Gökbük'e geçti. Köy meydanında çınarın altında köylülerle sohbet eden Baykal, bir seçim gezisi çerçevesinde gelmediğini hasret gidermek için Gökbük'te olduğunu söyledi. Deniz Baykal köyden ayrılmak üzereyken koluna giren köyün kadınları, Baykal'ın eşi Olcay Baykal'a el işi kırmızı yazma hediye etti.

CHP eski Genel Başkanı Baykal, Finike'de sürdürdüğü seçim gezisinde Turunçova Beldesi'ne geri döndü ve belde halkıyla bir kahvehanede buluştu. Milletvekili adaylarını Turunçovalılarla tanıştıran Baykal, "Bunların hepsi halk çocuğu, turist yok aralarında" dedi. Turunçovalılara, "Memleket nasıl gidiyor?" diye soran Baykal, aldığı " İran'a doğru" cevabı üzerine gülümseyerek, "Sen çok manalı, derin konuşuyorsun" diye karşılık verdi. Türkiye'nin yeni bir anlayışa ihtiyacı olduğunu söyleyen Deniz Baykal, yönetimin giderek kişisel bir hale gelmeye başladığını ileri sürdü.

Kişisel hegomanyaya dayalı bir yönetim anlayışının egemen kılınmak istendiğini belirten Baykal, "Biri nasıl uygun görürse söke söke onu dayatıyor" dedi. Bu anlayışın artık herkesi yıldırdığını ileri süren Deniz Baykal, buna karşı devreye girmesi gereken devletin frenlerinin de boşaldığını iddia etti. Baykal, "Fren cumhurbaşkanı. Ama fren rolünü oynamıyor. Hükümetten gelen herşey aynen geçiyor. Süzgeç yok" diye konuştu. Buna karşı tek çarenin milletin elindeki oy olduğunu dile getiren Baykal, "Elinizde o. Gizli olmaya devam ediyor. Baskıyı, sindirmeyi yüreğinizde reddedip takır takır oyunuzu kullanırsınız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Olcay Baykal'a Yazma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement