Orman: Fernandes Aldığı Paranın Hakkını Vermiyor - Son Dakika
Spor

Orman: Fernandes Aldığı Paranın Hakkını Vermiyor

Orman: Fernandes Aldığı Paranın Hakkını Vermiyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fernandes'in aldığı parayı hak etmediğini söyledi.

18.02.2014 12:19

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şevket Belgin Spor Salonu'nun açılışını yaptı. Tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Fikret Orman gündeme dair açıklamalarda bulundu.

DERBİ YORUMU

Fikret Orman hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi hakkında "Galatasaray bizim ezeli rakibimiz. Sakatlıkların olmayacağı, centilmence geçecek bir maç olmasını temenni ediyoruz. Camia olarak derbi öncesinde gerilimi artıracak açıklamalar yapmanın doğru bir yöntem olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

"ERSAN'IN KARTI İÇİN İTİRAZ EDECEĞİZ"

Hakem hatalarının sıkça yaşandığı son dönemde derbi maçına iyi bir hakemin atanmasını isteyen Orman, Ersan Gülüm'ün gördüğü kırmızı kartta itiraz edeceklerini belirtirken, "İyi bir hakem atanmasını temenni ediyorum. Hakemler hata yapacaktır ama bu hatalar tek taraflı olmasın. Biz camia olarak bütün hakemlerimizin arkasındayız. Ama biz de emek döküyoruz. Ersan'a gösterilen kırmızı kart için itirazda bulunacağız. Hakem pozisyonu kendisi görmedi ve çizgi hakemine göre karar verdi" ifadelerini kullandı.
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Almeida'nın artık kendilerinden biri olduğunu ifade eden başkan Orman, "Almeida artık bizden birisi gibi oldu. Anlaşmak istiyoruz ama bizim yapmış olduğumuz teklifi kabul edip bir an önce sözleşme imzalamasını istiyoruz" dedi.

"FERNANDES ALDIĞI PARANIN HAKKINI VERMİYOR"

Fernandes hakkında ise başkan Orman, "Fernandes her futbolcumuz gibi bizden bir ücret alıyor ve o ücretin karşılığını vermesi lazım. Aldığı paranın hakkını vermiyor. Kendisi, Önder Özen ile görüşecek. Teknik heyetten bir rapor gelirse biz de kendisiyle anlaşma zemini oluşturmaya çalışırız. Sezon başında Fernandes'e kendisiyle devam etmek istediğimi söylemiştim. Fakat talepleri her geçen gün arttı. Biz de samimiyet görmediğimiz için durduk" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Orman: Fernandes Aldığı Paranın Hakkını Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement