Orman: "Fernandes'in Talepleri Her Geçen Gün Arttı" - Son Dakika
Spor

Orman: "Fernandes'in Talepleri Her Geçen Gün Arttı"

Orman: "Fernandes\'in Talepleri Her Geçen Gün Arttı"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fulya Tesisleri’ne kazandırdıkları Şevket Belgin Spor Salonu’nun açılışını yaptı.

18.02.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fulya Tesisleri'ne kazandırdıkları Şevket Belgin Spor Salonu'nun açılışını yaptı. Açılışın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Orman, hiçbir hakeme hatasından dolayı üzerine giden bir camia olmadıklarını söyledi.

"GALATASARAY BİZİM EZELİ RAKİBİMİZ"

Galatasaray maçının normal bir derbi olduğunu ve abartılmaması gerektiğini vurgulayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Daha birçok karşılaşma oynanacak. 10 maçtan daha fazla maç var önümüzde. Galatasaray bizim ezeli rakibimiz. Sahada sonuçların belli olacağı, sakatlıkların olmayacağı centilmence geçen bir maç olmasını diliyorum. Ben böyle maçlar öncesi polemiklere filan seven bir insan değilim. Camiaları yöneten kişiler, yani bizler topluma faydalı mesajlar vermeliyiz. Biz Beşiktaş nezaketi içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Kendi içerisinde her derbinin bir öyküsü vardır. İlk yarıda ki derbinin de kendine özgü bir öyküsü olmuştur. Bu da sadece güzelliklerin anılacağı bir derbi olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

"BU OYUN SAHADA OYNANAN BİR OYUN"

Son günlerde Fenerbahçe, Galatasaray ve Kasımpaşa'dan yapılan kritik açıklamalar hakkında da değerlendirmede bulunan Fikret Orman, gerilimi artıran açıklamaların doğru bir yönetim biçimi olmadığına belirterek, "Bu oyun sahada oynanan bir oyun. İyi bir hakem atanmasını istiyorum. Bu kadar olayların olduğu bir dönemde tekrar hakem hatası ortaya çıkmasın. Hakemler hata yapacaklar ama tekrarı olmasın bunların. Biz oyuncularımızla ve teknik kadromuzla gurur duyuyoruz. Pırlanta gibiler. Beşiktaş camiasına sahada sergiledikleri davranışlarıyla gayet iyi temsil ediyorlar. Çıkacağız ve topumuzu oynayacağız" ifadelerini kullandı.

"İYİ NİYETLİ HAKEM, EYLEM DIŞINDA OLMAYAN HAKEM OLMALI"

Geçen hafta Bursaspor maçındaki hakem hataları ile ilgili sorulan soruya siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman, kendisinin pozisyonu o anda görmediğini ama hakemin çizgi hakem kararına göre bir sonuca vardığını ifade ederek, "Çizgi hakeminin verdiği ifadeye göre karar doğruydu. Çünkü yardımcısı onun. Yani onu irdeleyecek durumda değildi. Ersan bir şey yapmadı ama bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ben oralara takılmıyorum. İyi niyetli hakem, eylem dışında olmayan hakem olmalı. Biz bütün hakemlerin camia olarak arkasındayız. Hiçbir hakeme hatasından dolayı onun üzerine giden bir camia değiliz. Bütün bir camia olarak kenetlenmiş vaziyetteyiz" şeklinde konuştu.

"STADYUMUMUZ YOK AMA KENDİ STADIMIZI YAPIYORUZ"

Çok önemli ve sıkıntılı günlerden çıktıklarını hatırlatan Orman, "Stadyumumuz yok ama kendi stadımızı yapıyoruz. Kendi paramızla yapıyoruz. Bir yanda Beşiktaş Futbol Takımı ve Basketbol Takımı'nın Ocak ayı maaşları var. Bütün takımlarımızın parasını ödüyoruz, stadyum gelirlerimiz olmadan hem de. Bu mücadeleyi verirken ve bu kadar emek verirken, sahanın içerisinde futbolcuların değil de hakemin hatası ile de mağdur olmak istemiyoruz. Tek arzumuz bu" açıklamalarında bulundu.

"ALMEİDA BİZDEN BİRİSİ GİBİ OLDU"

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli yıldız futbolcu Almeida'nın hem takım içerisindeki arkadaşlarıyla diyaloglarının iyi olduğuna hem de performansı açısından çok iyi yerlerde olduğuna belirten Başkan Orman, "Artık Hugo Almeida bizden birisi gibi oldu. İnanılmaz pozitifiz. O da bizim camiamızla ve kulübümüzle pozitif. Bizde anlaşmak istiyoruz ama bizim yaptığımız teklifleri kabul edip bir an önce sözleşme imzalamak istiyoruz" dedi.

"FERNANDES'İN TALEPLERİ HER GEÇEN GÜN ARTTI"

Transfer konusunda teknik heyetin raporu ve Önder Özen'in görüşlerine dayanarak bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Fernandes konusunda o bizim oyuncumuz ve şu anda kulübümüzden para alıyor. Yani kimse burada bir gönül işi için burada değil. Bir ücret karşılığı burada. Fernandes'in şu anda aldığı bu ücretin karşılığını vermesi lazım. Onun da davranışları iyi ve düzelmeler var. Önder Özen ve teknik heyetle görüşmeler yapıyor. Bize teknik heyetten bir rapor gelirse, bizde anlaşma zemini oluşturmaya çalışırız. Ancak sezon başında Fernandes ile konuşmuştum. Beşiktaş'ta devam etmesini istediğimi söylemiştim. Maalesef ki Fernandes'in talepleri her geçen gün arttı. Bundan sonra durumlar neyi getirirse ona göre bakacağız. Beşiktaş çok büyük bir camia. Avrupa'da ismi geçen kulüplerin ülkeleri kadar bizim taraftarımız var. Böyle bir kulüpte futbol oynayan bir oyuncuda bizde istek görürsek elimizden gelenin fazlasını yaparız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orman: 'Fernandes'in Talepleri Her Geçen Gün Arttı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement