Oyder Otomotiv Kongresi Nisan Ayında Yapılacak - Son Dakika
Ekonomi

Oyder Otomotiv Kongresi Nisan Ayında Yapılacak

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) her yıl gerçekleştirdiği Otomotiv Kongresi, bu yıl 7 Nisan tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

13.03.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) her yıl gerçekleştirdiği Otomotiv Kongresi, bu yıl 7 Nisan tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

OYDER'den yapılan açıklamaya göre; "Otomotiv Perakendeciliğinin Geleceği" konusunun masaya yatırılacağı kongreye, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ve ABD'den Group 1 Auto Üst Yöneticisi (CEO) Earl Hesterberg'in katılması bekleniyor.

Kongrenin ana teması olan "Otomotiv Perakendeciliğinde Gelecek Nasıl Şekillenecek?" sorusuna, Okar Otomotiv ve ikincielotomobilim.com Yönetim Kurulu Başkanı Sami Nacaroğlu'nun moderatörlüğünde, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Tamer Atabarut, İtalya Ca'Foscari Üniversitesi'nden Doç. Dr. Leonardo Buzzavo ve İngiliz ICDP Genel Müdürü Steve Young'ın katılacağı panelde yanıt aranacak.

Kongrede ayrıca, moderatörlüğünü Türkiye Otomotiv Gazetecileri Derneği Başkanı Ufuk Sandık'ın üstleneceği, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Otokoç AŞ Genel Müdürü Görgün Özdemir, Çetaş Otomotiv Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Taşar ve Altur Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın katılacağı özel bir panelde, "Otomotiv Perakendeciliğinde Yeni İş Fırsatları" konusu tüm yönleriyle ele alınacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OYDER Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gülan, otomotiv sektöründe yetkili satıcıların, tüketici beklenti ve taleplerinin sektör tarafından anlaşılıp karşılanmasında önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Kongrenin sektörün geleceğine yönelik sağlıklı gelişmelerin temin edilmesi ve bu gelişmelerin bugünden tartışılmasına olanak sağladığına işaret eden Gülan, şunları kaydetti:

"Otomotiv Sektörünün Geleceği başlığı altında toplanan kongrelerimizde, her yıl yeni ve güncel konu başlıkları ulusal ve uluslararası konuşmacıların katkılarıyla tüm sektörü içine alacak şekilde hayata geçirilmektedir. Sektörümüzün en önemli konularından biri olan perakendeciliğin kısa, orta ve uzun vadede ne gibi gelişmelere açık olduğu, bu gelişmelerin sektör temsilcilerine ve tüketicilere getireceği yeni yaklaşımları sektör paydaşlarıyla tartışmak için Otomotiv Kongresi bir fırsat sunuyor. Sektörün tek ve en büyük kongresi 'OYDER Otomotiv Kongresi', bu yıl da her yıl yarattığı etki ve sonuç odaklı yaklaşımla sektöre hizmet etmeye devam edecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Oyder Otomotiv Kongresi Nisan Ayında Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement