Oyuncu Ahu Türkpençe, Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil oldu - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Ahu Türkpençe, Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil oldu

Son olarak Börü dizisinde rol alan oyuncu Ahu Türkpençe, 6 sene sonra hayranlarıyla buluşan Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil oldu.

03.08.2019 16:14  Güncelleme: 16:22

6 yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşan Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi, kadrosuna ünlü isimleri dahil etmeye devam ediyor. Oyuncu Ahu Türkpençe, 3'üncü bölümden itibaren dizinin kadrosuna dahil oldu.

İLK KEZ ROL ALIYOR

Türkpençe, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nejat İşler'in olduğu ve yıllar sonra yeniden çekilmeye başlanan dizide ilk kez rol alacak.

Oyuncu Ahu Türkpençe, Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil oldu

ADRENALİN DOZU ARTIYOR

BluTV özel yapımı olarak izleyicilerle buluşan 'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'nin 3. bölümünde adrenalin dozu giderek artacak. Dizinin yeni bölümü 8 Ağustos Perşembe günü BluTV'de ekranlara gelecek.

Oyuncu Ahu Türkpençe, Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil oldu

AHU TÜRKPENÇE KİMDİR?

Ahu Türkpençe, 2 Ocak 1977, Samsun doğumlu, Türk kadın oyuncudur. Tiyatroya karşı büyük bir ilgi duyan, fakat on sekiz yaşına kadar tiyatro ile hiç uğraşmayan sanatçı, çok yakın bir arkadaşının yardımı ile Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin elemelerine girdi.

Oyuncu Ahu Türkpençe, Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil oldu

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne girdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gördüğü fizik eğitimini dondurdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne girdiği ilk sene dışarıda çalışılmasına izin verilmiyordu. Diğer senelerde "Yedi Numara" ve "Azad" gibi televizyon dizilerinde oynadı. Bir İstanbul Masalı adlı diziyle herkes tarafından tanınan birisi haline gelen oyuncu, Şöhret adlı diziyle başarısını devam ettirdi. "Neredesin Firuze" ile de sinema dünyasıyla tanıştı.

Oyuncu Ahu Türkpençe, Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil oldu
Oyuncu Ahu Türkpençe, Behzat Ç.\'nin kadrosuna dahil oldu

Son Dakika Magazin Oyuncu Ahu Türkpençe, Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fıret Erik Greyfurt: Behzat Ç. çok güzel dizi keşke normal kanallara geçiş yapsa 2 saatlik filmin 1 saatten fazlası biipli geçiyor öyle olması ayrı bir güzel oyuncularda gelişi güzel rol kapasitesi çok iyi yakışıklı olsun diye bi amaçları yok herşeyiyle doğal oluşunu çok seviyoruz. 2 0 Yanıtla
    Devran efendi: Harunsuz olmaz ama . 2 0
  • haso: gelsen ne yazar gelmesen ne yazar senden başka seyredilecek dizi mi yok 0 1 Yanıtla

Advertisement