Ozan Tufan, Crystal Palace Yolunda... - Son Dakika
Spor

Ozan Tufan, Crystal Palace Yolunda...

Ozan Tufan, Crystal Palace Yolunda...

Sarı - Lacivertliler yılan hikayesine dönen Ozan Tufan meselesi çözüldü. Milli yıldız Premier Lig ekibi Crystal Palace ile anlaştı...

31.01.2018 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocamanda anlaşamadığı için kulüple ipleri koparan ve Antalya kampında dahil edilmeyerek kadro dışı bırakılan genç yeteneğin, durumunun ne olacağı merak konusuydu... Yönetimin, "6-7 milyon Euro getir, istediğin takıma git" dediği Ozan Tufan, özellikle Ispanya'dan bazı kulüplerle temasa geçmişti. Menajeri aracılığıyla La Liga'da mücadele eden birkaç ekiple görüşmelerini sürdüren 22 yaşındaki futbolcu, teklifler alırken, bir yandan da Fenerbahçe kanadında yaşanacak gelişmeleri beklemeye başlamıştı.
EKSİKLERİ GÖRDÜ, BEKLEDİ
Ciddi eksiklerin olduğu Trabzonspor maçı öncesi kadroda kriz çıkınca bir umut 'affedilirim' diye bekleyen Ozan Tufan, Ispanya'dan gelen tekliflere yanıt vermeyip erteletti. Ancak teknik patron Kocaman'm ön liberoda Haşan Ali Kaldırım'ı oynatması Ozan için F.Bahçe defterinin kapandığını gözler önüne serdi. Sarı-Lacivertliler'den af çıkmaması, daha fazla beklemek istemeyen La Liga ekiplerinin de transferden vazgeçmesi üzerine bir anda ortada kalan genç yeteneğin karşısına son dakikada Ada sürprizi çıktı.
Trabzon maçı öncesi kadroda kriz çıkınca Ozan, affedilme umuduyla bekledi, İspanya'dan gelen tekliflere yanıt vermeyip erteletti. Ancak F.Bahçe'den af çıkmaması, La Liga ekiplerinin de vazgeçmesiyle bir anda ortada kalan Tufan, Crystal Palace'ın kiralama önerisine "Tamam" dedi
SATIN ALMA OPSİYONU 8 MİLYON EURO
DAHA önce de adı Ozan'la anılan Premier Lig ekibi Crystal Palace, transferin son günlerinde oyuncuyla temasa geçti. Fenerbahçe'yi beklerken karşısına İngiltere fırsatı çıkan 22 yaşındaki yıldızın satın alma opsiyonuyla yarım sezonluğuna Ada ekibine kiralanacağı öğrenildi. Teklifi kabul eden F.Bahçe, Tufan'ın sözleşmesindeki opsiyonu 8 milyon Euro olarak belirlerken, son dakikada bir sürpriz yaşanmazsa genç yetenek, İngiltere'nin yolunu tutacak.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ozan Tufan, Crystal Palace Yolunda... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement