Özdaş: Batmanı Yenip Şampiyon Olacağız - Son Dakika
Spor

Özdaş: Batmanı Yenip Şampiyon Olacağız

Özdaş: Batmanı Yenip Şampiyon Olacağız

Eski Batman Belediyespor oyuncusu ve Mardinspor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş "Hedefimiz bu yıl Mardin'i şampiyon yapmaktır" dedi.

03.11.2016 12:09

Batman- Mardin maçı çekişmeli geçecek

Eski Batman Belediyespor oyuncusu ve Mardinspor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş "Hedefimiz bu yıl Mardin'i şampiyon yapmaktır" dedi.

Bal liginde Batmanı temsil eden tek takım olan 1955 Batman Belediyespor'un, hafta sonu konuk olacağı Mardinspor deplasmanı öncesinde lider takımın Teknik Direktörü Seyithan Özdaş Barış Gazetesinden Murat Ezgin'e açıklamalarda bulundu.

Batman Belediyespor ile yapacakları önemli maç öncesinde iddialı konuşan Seyithan Özdaş, Türkiye liglerinde yenilmeyen ve kalesinde görmeyen tek takım olduklarına dikkat çekti.

Özdaş; "Hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız Belediyespor maçı bizim büyük öneme sahip. Maçtan galibiyetle ayrılıp sezon başında beri hedefimiz olan şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Belediyespor'un etkili oyuncuları var, ancak şampiyonluk için kazanmamız gereken bir maç" dedi.

HİÇ GOL YEMEDİLER

Ligde oynadıkları 6 karşılaşmada gol yemeden 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan toplayan Mardinspor, ligin zirvesinde yer alıyor.

Konuşmasına şöyle devam eden tecrübeli Teknik Dşrektör Özdaş "6 maçın sonunda 16 puan topladık, yenilmediğimiz gibi henüz kalemizi gole de açmadık. Ümit ediyorum Batman Belediyespor karşısında önce galip gelmeyi ardından kalemizi gole kapatmayı başarırız. İyi olan kazansın diyemeyeceğim çünkü şampiyonluk için kazanmamız gerekiyor. Öte yandan bilinmesini isterim ki ilimizde Batman Belediyespor takımını büyük bir misafirperverlik içerisinde ağırlayacağız, Batmanlı futbolseverlerin bundan hiç şüphesi olmasın" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Özdaş: Batmanı Yenip Şampiyon Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement