İstanbul'da Gürcü Kadının Esrarengiz Ölümü! Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da Gürcü Kadının Esrarengiz Ölümü! Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu

Ataşehir'de 3 gündür haber alınamayan Gürcistan uyruklu yaşlı kadın, oğlunun arkadaşı tarafından evinde yarı çıplak halde ölü bulununca polis, tecavüzden şüphelendi.

23.02.2018 06:44  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir'de Gürcistan uyruklu 50 yaşındaki bir kadın, oğlunun arkadaşı tarafından evinde çıplak halde ölü bulundu. Polis ekipleri, cesedin çıplak olması üzerine tecavüz olabileceğinden şüpheleniyor.

OĞLU ANNESİNDEN 3 GÜNDÜR HABER ALAMADI

İddialara göre, yalnız yaşayan Gürcistan uyruklu 50 yaşındaki Maiko Dzidziguri'nin Gürcistan'da yaşayan oğlu 3 gündür haber alamayınca İstanbul'da yaşayan arkadaşı Royn Kahıncı'ya haber verdi.

İstanbul'da Gürcü Kadının Esrarengiz Ölümü! Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu

KADIN, BANYO GİRİŞİNDE YARI ÇIPLAK ÖLÜ BULUNDU

Maiko Dzidziguri'e bakmak için evine gelen Kahıncı arkadaşının annesini banyo girişinde cansız bedenini yarı çıplak halde buldu. Royn Kahıncı'nın ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri geldi. 112'nin ölüm raporunu vermesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri, ceset üzerinde çalışma yaptı.

İstanbul'da Gürcü Kadının Esrarengiz Ölümü! Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu

ÖLÜM SEBEBİ BİLİNMİYOR

Yapılan çalışmaların bitiminde Gürcistan uyruklu kadının cansız bedeni, cenaze arabasına bindirilerek Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle hayatını kaybeden Dzidziguri'nin kesin ölüm sebebi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek.

İstanbul'da Gürcü Kadının Esrarengiz Ölümü! Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu

POLİS, TECAVÜZDEN ŞÜPHELENİYOR

Öte yandan Gürcistan uyruklu Maiko Dzidziguri yarı çıplak halde bulunması akıllara bir tecavüz olayının gerçekleşebileceğini getirdi, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İstanbul'da Gürcü Kadının Esrarengiz Ölümü! Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu

Maiko Dzidziguri 'nin cansız bedenini bulan Ryon Kahıncı "Oğlu Gürcistan'dan aradı beni, 3 gündür ulaşamıyorum dedi. Ben geldim baktım, kapıyı çaldım açan olmadığı için, balkondan tırmanıp eve girdim.

"OĞLU SINIR DIŞI EDİLMİŞ, GELEMEZ"

Gördüm ki bayan vefat etmiş. Arkadaşıma az önce haber verdim, gelemez o Türkiye'den sınır dışı edildi. Kahvehanede çalışıyor, çaycılık yapıyordu" şeklinde konuştu.

İstanbul'da Gürcü Kadının Esrarengiz Ölümü! Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu
İstanbul\'da Gürcü Kadının Esrarengiz Ölümü! Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da Gürcü Kadının Esrarengiz Ölümü! Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Prm : Sahipsiz bir milletin sahipsiz kadını bu Gürcülere yazık 25 3 Yanıtla
  • Zynp: Eğer cinayetse,olay aydınlansın ve suçlular cezasını çeksin. bir de haberde "yaşlı kadın" diye söz edilmesi takıldım. Kadın gayet dinç ve güzel. 50 yaşındaki kadın yaşlı mı? Günümüzde 45 yaşındaki kadınlar çocuk doğuruyor artık. 10 3 Yanıtla
  • Hakan: Ülkü ülke değil yol geçen hani elini kolunu sallayan burda bak oğlu sinir dışı edilmiş kim bilir ne yaptı şu vizeler in kalkması iyi olmadı İpsiz şap siz katil herkes burda ususdu 7 1 Yanıtla
  • Asfalt riza: Ülke pisliklerle dolmus buneya hergün tecavüz 4 1 Yanıtla
  • akinci: ceyhanli kafan degistir samsunda giresunda rizede olan olaylari kiro dedigin insanlar yapmiyor on yargili egitimsiz insan???????????? 3 1 Yanıtla
  • Abdulhamid SEZEN: Herkes kendine hakkettiğinle yaşamalı bugün bu hanımefendiye gerçek ise yapılanlar, yapan kişinin kendi ailesine yapılsa da ses çıkartamaz empati yapmak lazım, her konuda kendine hak görmediğini başkasına hak göremeszin, tecvz... nedir yaaa akıl almıyor bu nedir abi idam gerekli %100 abi bu ne ya insanlık ayaklar altında ağlıyyoruh hangi milletteniz kendi ırkımızı bunlarlamı savunucağız yazıklar olsun sizler, bizden değilsiniz...... 4 0 Yanıtla

Advertisement