Özgür Özel CHP genel başkanlığına aday mı? Özgür Özel aday olacak mı? - Son Dakika
Soğuk Haber

Özgür Özel CHP genel başkanlığına aday mı? Özgür Özel aday olacak mı?

2. tur seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın ipi göğüslemesi sonrası Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu zora soktu. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakma ihtimali nedeniyle genel başkanlık için birçok isim aday olarak dile getiriliyor. Peki Özgür Özel CHP genel başkanlığına aday mı? Özgür Özel aday olacak mı?

31.05.2023 18:28  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgür Özel CHP genel başkanlığına aday mı? 2. tur seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın ipi göğüslemesi sonrası Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu zora soktu. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakma ihtimali nedeniyle genel başkanlık için birçok isim aday olarak dile getiriliyor. Peki Özgür Özel CHP genel başkanlığına aday mı? Özgür Özel aday olacak mı? Detaylar...

ÖZGÜR ÖZEL CHP GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY MI?

Seçim mağlubiyeti sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna oturabileceği konuşulan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, "Genel başkanlığa aday mısınız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Özel, "Sorumluluk almaktan kaçmayacağım. Ama fedakarlıktan da geri durmayacağım. Konuşmam ve dinlemem gereken herkesle temas edeceğim. Parti kimsenin önünü kapatmamalı" diye konuştu.

CHP Genel Başkan adaylığı konusunda olumlu sinyaller veren İmamoğlu'nun ardından Kılıçdaroğlu'nun yerine geçeceği konuşulan bir başka isim CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den de dikkat çeken açıklamalar geldi.

CHP'Lİ ÖZEL: PARTİ KİMSENİN ÖNÜNÜ KAPATMAMALI

Özel, "CHP Genel Başkanlığı'na aday mısınız?" sorusuna "Sorumluluk almaktan kaçmayacağım. Ama fedakarlıktan da geri durmayacağım. Konuşmam ve dinlemem gereken herkesle temas edeceğim. Parti kimsenin önünü kapatmamalı" yanıtını verdi.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın mikrofon uzattığı CHP'li Özel açıklamasına şöyle devam etti; "Kaybeden takımda santrafor olmak yerine şampiyon takımda her mevkide oynamaya talibim. Gerekirse en geniş mutabakatın parçası olan bir anlayışta duracağım. Önümüzdeki süreç için konuşmam ve dinlemem gereken herkesle temas ederek, ilerleyeceğim."

Özgür Özel CHP genel başkanlığına aday mı? CHP yeni başkan adayı kim olacak? Özgür Özel aday olacak mı?
CHP Grup Başkanı Özgür Özel

"HİÇ KİMSENİN YOK SAYILMASI MÜMKÜN DEĞİL"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun değişim çağrılarıyla ilgili de konuşan Özel, "Partinin hepimize ihtiyacı var. Hiç kimsenin ihmal edilmesi ve yok sayılması mümkün değil. Burada elbette ki Kılıçdaroğlu'nun saygınlığına halel getirecek tutum içinde olmamak gerekiyor. Kılıçdaroğlu'nun hem siyasete hem de partiye kattıkları itibariyle… İmamoğlu da bunlardan biri, Özgür Özel de. Kılıçdaroğlu'nu değersizleştiren dil ve iklimden hepimizin sakınması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel CHP genel başkanlığına aday mı? Özgür Özel aday olacak mı?

Son Dakika Soğuk Haber Özgür Özel CHP genel başkanlığına aday mı? Özgür Özel aday olacak mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement