Petrol Gençlik Spor Kulübü'nden Vali Sodan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Petrol Gençlik Spor Kulübü'nden Vali Sodan'a Ziyaret

Petrol Gençlik Spor Kulübü\'nden Vali Sodan\'a Ziyaret

Adıyaman Petrol Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret etti.

17.07.2012 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Petrol Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Adıyaman Petrol Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Basri Yüzer, yönetim kurulu üyelerinden; Erdal Ayna, Fatin Rüştü Bereket, Sait Adıyaman ve Muhammed Yetkin katıldı.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Hasan Basri Yüzer, "İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı, derneklere yardım projesinde gençlerimizi sokağa değil spora teşvik etmek amacıyla böyle bir proje hazırladık. Bu projemiz bir yıl boyunca 190 kişiyi kapsayacak. Futbol ve salon sporları yaparak gençlerimizi kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutup onlara sporu sevdireceğiz. Bizlere desteklerinden dolayı Valimiz Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerimizi iletmek istedik" ifadelerini kullandı.

Vali Ramazan Sodan da, İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı'nın bütün ülke genelindeki illerde dar gelirli ailelere yönelik sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları projeleri değerlendirerek onlara destek yardımı yapmakta olduğunu belirterek, "Adıyaman Petrol Gençlik Spor Kulübü bir proje hazırlayarak İçişleri Bakanlığı'na göndermiş ve İçişleri Bakanlığı bunu kabul etmiştir. Böylelikle gençlerimiz beden ve ruh sağlığı bakımından yetişecek, dar gelirli gençler spor yapacak, gençlerimiz zararlı alışkanlıklardan korunacaktır. Adıyaman Petrol Gençlik Spor Kulübü'nü böyle bir proje hazırlamaları nedeniyle, güzel ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Petrol Gençlik Spor Kulübü'nden Vali Sodan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement