Petrolspor'da 10 Futbolcu Takımdan Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Petrolspor'da 10 Futbolcu Takımdan Ayrıldı

Petrolspor\'da 10 Futbolcu Takımdan Ayrıldı

Batmanı 3.Ligde temsil eden Petrolspor, 10 futbolcusu ile yollarını ayırdı.

26.06.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petrolspor'da yaprak dökümü

Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez ve Yönetim Kurulu, yaptığı toplantı sonucu Teknik Menajer Metin Şimşek'in verdiği rapor doğrultusunda 10 futbolcu ile yollarını ayırdı.

2016–2017 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyecek olan Cenk Cengiz, Habip Uzun, İlyas Burak Sağkan, Mehmet Yılmaz, Okan Aslan, Sabahattin Usta, Süleyman Baykuş, Süleyman Kasap, Taner Arı ve Hasan Akdemir ile yollarını ayırdı.

Bu isimlerin yanı sıra Aykut Karaman, Önder Sezer Mangu ve Tolga Yıldız'da daha önce Kırmızı-Beyazlı ekipten ayrılmıştı.

Geçen sezon Petrolspor formasını giyen 10 futbolcu ile bir gün de yollarını ayırdıklarını açıklayan Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez "Yönetim Kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonucu Teknik Heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda 10 futbolcuyla yollarımızı ayırdık. Bu futbolcuların görev yaptıkları süre içerisinde takımımıza yapmış oldukları katkı nedeniyle teşekkür ettik. Kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarı dolu günler geçirmeleri dilerim" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor'da 10 Futbolcu Takımdan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement