Peugeot 508 Sw Yenilendi - Son Dakika
Otomobil

Peugeot 508 Sw Yenilendi

Peugeot 508 Sw Yenilendi

CARMEDYA.COM – Peugeot, 508 SW’yi de yeniledi.

08.06.2018 12:56

CARMEDYA.COM – Peugeot, 508 SW"yi de yeniledi. Aracın Ocak 2019 itibariyle Avrupa genelinde ve yılın ikinci yarısından itibaren satışa sunulması planlanıyor.

Peugeot 508 SW yenilendi

Peugeot CEO"su Jean-Philippe IMPARATO yapmış olduğu değerlendirmede: "Radikal fastback coupe-sedan modelimizden sonra sıra station wagon gövde tipine geldi. Yeni Peugeot 508 SW gövde çizgileri ve tasarım detaylarıyla markanın dönüşümünü mükemmel yansıtıyor. Peugeot"yu premium marka seviyesine getirme tutkumuz çok güzel şekilleniyor." dedi.

Güçlü bir tasarım

Station wagon 1,42 metrelik yüksekliğiyle yerini aldığı nesilden 6 cm daha alçak. Sedan gövde tipinden sadece 3 cm uzun olan yeni Peugeot 508 SW 4,78 metre uzunluğu ile yerini aldığı nesilden 5 cm daha kısa. İnce ve keskin bir ifadeye sahip ön far gibi tasarım detaylarıyla aynı zamanda Peugeot 504 ve 504 coupe modellerine de gönderme yapıyor. Yüksek omuz çizgisi ve dar cam alanlar kadar çerçevesiz kapılar da genel dinamizmi desteklerken arkaya doğru eğimli bir şekilde alçalan tavan çizgisi bagaj fonksiyonelliğini kısıtlamadan dinamik bir silueti beraberinde getiriyor.

Peugeot i-Cockpit

Peugeot 508 Sw Yenilendi

Yeni kokpitte farklı noktalarına serpiştirilen saklama alanları küçük eşyaların neden olabileceği kalabalığı ortadan kaldırmak amaçlanmış. Soğutmalı orta konsola iki adet 1,5 litrelik su şişesi, her bir kapı cebine bir adet 1 litrelik şişe ve bardak tutucular hariç kol dayamaya iki adet 0,5 litre hacmi bulunuyor. Bagaja elektrikli ve eller serbest bir bagaj kapağı ile ulaşılıyor. 63.5 cm ile Sedan kardeşinden 6 cm daha alçak ve 2,4 cm daha geniş bagaj eşiği yüklemeyi kolaylaştırıyor. Bagaj kapağının ardında bagaj perdesi kapalı konumda 530 litrelik geniş bir bagaj gizleniyor. Koltukların katlanmasıyla 1780 litrelik bir bagaj açığa çıkıyor. Fransız ses sistemi uzmanı Focal® imzasını taşıyan 10 hoparlörlü premium ses sistemi bulunuyor.

Yüksek verimlilik seviyesine sahip motorlar

Euro 6.c normu ile uyumlu PureTech ve Blue HDi motorlar (gelişmiş SCR teknolojisi) sayesinde sınıfının en iyi CO2 emisyon salınım değerlerine imza atıyor. 1.6 litre PureTech motordan geliştirilen; PureTech 180 S&S EAT8 ve PureTech 225 S&S EAT8 olmak üzere iki yeni benzinli motor sunuluyor. Dizel cephesinde ise 1.5L ve 2.0L BlueHDi motorlardan geliştirilen; BlueHDi 130 S&S 6 ileri manuel, BlueHDi 130 S&S EAT8, BlueHDi 160 S&S EAT8 ve BlueHDi 180 S&S EAT8 olmak üzere dört farklı alternatif bulunuyor.

2019 yılının ikinci yarısında ürün gamını bir Plug-in Hibrid benzinli güç ve aktarma organı tamamayı hedefliyor. 50 km (WLTP döngüsü) menzile sahip aracın bataryaları yaşama ve bagaj alanını korumak için koltukların altına yerleştirilecek.

The post Peugeot 508 SW yenilendi appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Peugeot 508 Sw Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement