"Polis defalarca başıma vurdu" dedi, nezarethanedeki akılalmaz görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

"Polis defalarca başıma vurdu" dedi, nezarethanedeki akılalmaz görüntüleri ortaya çıktı

Esenler'de maske tartışması sonrası gözaltına alınan kişi, polisin kendisini darbettiğini öne sürerek şikayette bulundu. Polis merkezinin güvenlik kamerası görüntülerinde ise iddialarda bulunan kişinin nezarethanenin demir kapısı ve parmaklıklarına defalarca kafa attığı görülüyor.

05.03.2021 09:40  Güncelleme: 11:05

Önceki gün Esenler'de yaşanan olayda 31 yaşındaki Harun Ç. maske takması konusunda kendisini uyaran polislerle iş yerinin bulunduğu caddede tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Harun Ç. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. İşlemlerinin ardından serbest bırakılan Harun Ç., darp edildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Polisleri suçlayan Harun Ç., "3-5 kişilerdi, kafama defalarca kafama vurdular, elektrik verdiler" dedi. Polis merkezine götürüldüğünde baygın olduğunu söyleyen Harun Ç. "Karakolda beni vurarak ayılttılar" iddiasında bulundu.

'Polis defalarca başıma vurdu' dedi, nezarethanedeki akıl almaz görüntüleri ortaya çıktı

"SADECE KAFAMA VURDULAR"

Kafasındaki yaraları gösteren Harun Ç., "Beyin kanaması geçirseydim ne olacaktı, sadece kafama vurdular" ifadesini kullandı. Harun Ç. olup bitenin polis merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdığını söyledi.

'Polis defalarca başıma vurdu' dedi, nezarethanedeki akıl almaz görüntüleri ortaya çıktı

KAFASINI DEMİR PARMAKLIKLARA VURDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Harun Ç.'nin iddiaları üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü karakolun güvenlik kamerası görüntülerini yayınladı. Nezarethaneyi gören güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Harun Ç.'nin bir süre içeride dolaştıktan sonra demir kapı ve parmaklıklara defalarca kafasıyla vurduğu görülüyor. Harun Ç.'nin kafa atmasıyla nezarethanenin demir kapısı bile açılıyor.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Harun Ç.'yi o sırada polis merkezinde bulunan polislerin güçlükle engellediği de görüntülere yansıyor. Harun Ç.'nin "küçük yaşta çocuğun cinsel istismarı", "alıkoyma" gibi suçlardan 17 kaydı bulunduğu da belirtildi.

"Polis defalarca başıma vurdu" dedi, nezarethanedeki akılalmaz görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Polis defalarca başıma vurdu' dedi, nezarethanedeki akılalmaz görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • deneme: Polis her zamanki gibi görevini yapıyor iddia edildiği gibi kimsenin kafasını gözünü patlatmaz kimseyi çıplak aramaz. Görüntü olmasaydı ne yazık ki polis vahşeti diyeceklerdi 84 60 Yanıtla
  • asena 42: bu gibi pisliklerin yüzünden polisimin adı çıkıyor. malesef kamera görüntüsü olmayan nice olaylarda polis haksız yere suçlanıyor.Bu gibi pislikler dışarda olmamalı 28 65 Yanıtla
  • Xx: Bu kadar kabarık dosyası var ve dışarda!!! 58 27 Yanıtla
  • Türk: Gereksiz bir varlık imha edilmeli 56 1 Yanıtla
  • Seko: Bunun gibi milyonlar var bu ülkede. Doğurup doğurup sokağa salıyorlar. Sonuç hüsran. 48 0 Yanıtla
  • xyz...: "pislik" demek geliyor içimden; ama, "pislik"e hakaret olur, o bile gübre olarak kullanılıp işe yarıyor. 'kamu görevlisine iftira' da soruşturmaya eklenmeli! 45 0 Yanıtla
  • X: Artık poliste sizin gibiler yüzünden görev yapamaz hale gelmiş. Sizlerin hakkı biliyorum nedir ama... 44 1 Yanıtla
  • Gogo: Kafasını vurduğu parmaklıklara yazık 40 0 Yanıtla
  • Şizo : Bıraksaydın vura vura gebertseydi kendini 36 0 Yanıtla
  • Murat: Savcı 26 sene istesin, hakim şahsın iyi halinden???? 32 sene versin adelet yerini bulsun 36 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement