Prof.dr. Koçak'tan Etso'ya Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Prof.dr. Koçak'tan Etso'ya Veda Ziyareti

Prof.dr. Koçak\'tan Etso\'ya Veda Ziyareti

Erzurum Atatürk Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

18.08.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Atatürk Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'na veda ziyaretinde bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşen Atatürk Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, görev yaptığı süre içerisinde kentte bulunan tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları ile dayanışma içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Erzurum'un en önemli sivil toplum kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası'nın kente önemli hizmetleri olduğunu söyleyen Prof.Dr.Koçak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi Erzurum, Türkiye'nin kalbi konumunda. 8 yıllık görev süremizde bu şevk ve heyecanla hizmet ettik. Amacımız Atatürk Üniversitesi'ni bir adım daha ileriye götürmek oldu. Bunu yaparken de kentimizin kalkınmasına da üniversite olarak katkıda bulunmaya çalıştık. Bu manada kurduğumuz Atateknokent'ten tüm ilgili tarafların yeterince faydalanması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Atatürk Üniversitesi şehrimize sosyal ve ekonomik yönden büyük katkı sağlamaktadır. Gerek akademik ve bilimsel manada üyelerimiz çeşitli vesilelerle üniversitemizin birikiminden istifade ediyorlar. Bizde ETSO olarak Atatürk Üniversitesi ise yıllardır uyum içerinde çalışıyoruz. Sayın Koçak da görev süresi boyunca bu önemli kurumu layıkı ile temsil etti" diye konuştu.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Prof.Dr.Hikmet Koçak'a hizmetlerinin anısına bir plaket verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof.dr. Koçak'tan Etso'ya Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement