Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Kırklareli il teşkilatı bayramlaştı.

16.06.2018 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırklareli il teşkilatı bayramlaştı.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığınca bir çay bahçesinde bayramlaşma töreni yapıldı.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, törende yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın mutluluk içerisinde idrak edildiğini söyledi.

Türkiye'nin önemli süreçlerden geçtiğini belirten Minsolmaz, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için yeni bir dönün noktası olduğunu vurguladı.

Seçimlere kısa bir süre kaldığını anımsatan Minsolmaz, şöyle konuştu:

"Teşkilatlarımız ile ramazanda hem ibadetlerimizi yerine getirdik hem de seçim çalışmalarında önemli bir mesafe kat ettik. İnşallah artık son düzlüğe çıktık. Partililerimiz, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. AK Parti seçime en hazır partidir. 12 seçim başarısının üzerine inşallah 13'de ekleyeceğiz. Seçimin önemini herkes biliyor. Hem Cumhurbaşkanımızı hem de milletvekillerimizi seçeceğiz. 24 Haziran'da da inşallah Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı ve arkasında güçlü bir meclis olacak."

İl Başkanı Alper Çiler ise bayramların birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğunlaştığı özel günler olduğunu belirtti.

Türk milletinin her zaman olduğu gibi bayramlarda da birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu aktaran Çiler, tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement