Refik Baydur Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Refik Baydur Son Yolculuğuna Uğurlandı

Refik Baydur Son Yolculuğuna Uğurlandı

* Cenazeye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanısıra Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz da katıldı.

20.09.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Cenazeye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanısıra Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz da katıldı.

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN/ İstanbul DHA

İşveren sendikacılığının duayen isimlerinden iş adamı Refik Baydur, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

TİSK Onursal Başkanı aynı zamanda Türkiye Kimya Petrol Lastik ve Plastik Sanayii İşverenleri Sendikası (KİPLAS) Yönetim Kurulu Başkanı Refik Baydur, akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede 2 gün önce yaşamını yitirdi. 87 yaşında vefat eden Baydur için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Baydur'un ailesi ve yakınlarının yanısıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, İstanbul Sanayi Odası Başkanı (İSO) Erdal Bahçıvan ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Refik Baydur'un eşi Zuhal Baydur, kızı Nilgül torunu Sezin Aksoy cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Eski Bakan Yaşar Okuyan ve İSO Başkanı Bahçıvan Baydur'un Türk iş dünyasının marka isimlerinden biri olduğunu belirtti.

Baydur'un cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Refik Baydur Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement