Rıdvan Dilmen'den çarpıcı G.Saray ve Fatih Terim iddiası - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı G.Saray ve Fatih Terim iddiası

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 20. haftaya kadar daha rahat bir fikstüre sahip olduğunu ve bu haftaya kadar üst sıralara tırmanacağını iddia etti.

09.12.2019 08:19  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir'in önümüzdeki 2 haftada beklentide olacağını kaydeden Dilmen, "Trabzon'um, Galatasaray'ım, Başakşehir'im ben. Sivasspor - Fenerbahçe ve Fenerbahçe - Beşiktaş maçları var. Bu takımların hepsine 3'er puan vermeyeceklerine göre, kayıp olacak" dedi.

20. haftaya kadar yarışta kopma olmayacağını söyleyen yorumcu, "Sivas kazanırsa, Fenerbahçe ile farkı 8'e çıkaracak. Güçlü bir takım, 13-14 oyuncuyla oynuyorlar ama her maçı kazanabilecek şekilde oynuyorlar. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı var, Galatasaray evinde oynuyor. 20. haftadan sonra kırılmalar başlar" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN FİKSTÜRÜ DAHA İYİ"

Galatasaray'ın fikstürünün rakiplerine göre daha iyi olduğunu vurgulayan Rıdvan Dilmen, "20. haftaya kadar Galatasaray'ın fikstürünün herkese göre daha iyi olduğunu görüyorum. Beşiktaş 6'da 6 yapmasına rağmen lider olamadı, 5'te 5 yapan bir rakibi var, Sivas'ta da 3-0 yenildi. Fatih Terim, 'Muslera olmasa gitmiştik falan ama 20. haftada kendimizi yukarı atarız' diyor" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe için 24. haftayı hedef gösteren Dilmen, "Fenerbahçe, 24. haftada 1-2 puan önde olursa, şampiyonluğun birinci favorisi olur. Beşiktaş zorlu maçlar periyodunu iyi geçti, Fenerbahçe geçemedi. Sivasspor 4'te 4 yaparsa, biraz daha iyi duruma gelir" diye konuştu.

Rıdvan Dilmen\'den çarpıcı G.Saray ve Fatih Terim iddiası

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'den çarpıcı G.Saray ve Fatih Terim iddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • kadir: çok önemli adam ve yorumu vah vah acaba bunu yorumcu diye izleyen varmı !! 25 3 Yanıtla
  • Mahmut: boş boş yorumları adamları haber yapıyorlar yuh be 22 2 Yanıtla
  • Vatandaşın sesi : Bu gs bu oyunla zor fener deplasmanda kaybeder bjk haftaya da bu gazla belki kazanır fenere yenilir eğer hakkıyla şampiyon olacaksa 3 büyük zor ama geçen seneki gibi birine verilecekse gs olur 6 6 Yanıtla
  • Bucalı: Kimse heveslenmesin eksiklerimiz geri dönüyor . Gs Şampiyon olur. 7 3 Yanıtla
  • Cuma : rıdavana laf yok beyler adam gibi adam 1 8 Yanıtla
  • zafer: kadir onda kabahat yok onu yorumcu diye şişirenlerde kabahat 8 0
  • hakan: bu ligde şampiyon olsan ne yazar, olmasan ne yazar??? sen avrupada neredesin, şanlı beşiktaş, arslan galatasaray, fenerbahçe ve diğerleri... büyük resme bakan yok... üç hafta önce beşiktaş tu, kaka, şimdi, şampiyonluğun en büyük adayı... gerçi ülkemizde herkes, günü ve kendisini kurtarma peşinde, takımlarımızın farkı ne ki... 8 0 Yanıtla
  • Bezgin Baykuş: himmetgiller nasıl da kendini belli ediyor yorumlarda...türk futbolunu bitirdiniz kumpaslarla artık elinizi çekin..savcınız da yok artık ört bas edecek? forma renginizle sahanın yeşili birleşince oluşan renk tesadüf değil.. 2 6 Yanıtla
  • Orhan34: kadir bunu fenerliler bile izlemez yaa dikkat edersen kendi kendine konuşuyor 7 0
  • Hemşinli: Tebrikler. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement