"Roman Derneği" Romanlara Yakışır Şekilde Açıldı - Son Dakika
Yerel

"Roman Derneği" Romanlara Yakışır Şekilde Açıldı

"Roman Derneği" Romanlara Yakışır Şekilde Açıldı

Kırklareli İli ve İlçeleri Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği düzenlenen tören ile Yayla Mahallesi Çamlıkaltı Küme Evler Zümrüt Sokak'ta açılışı yapıldı.

07.03.2013 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli İli ve İlçeleri Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği düzenlenen tören ile Yayla Mahallesi Çamlıkaltı Küme Evler Zümrüt Sokak'ta açılışı yapıldı.

Açılış öncesi konuşan Kırklareli Valisi Mustafa Yaman" Roman vatandaşların devletine milletine bağlı insanlar olduğunu, Roman vatandaşların devlet her zaman yanında olduğunu" söyledi.

Roman vatandaşların çocuklarını okula göndermesini isteyen Vali Yaman;

"Roman vatandaşlar devletine milletine bağlı insanlar. Çocuklarınız okur, küçük kardeşlerine örnek olurlar. Bu nedenle sizlerden en büyük arzumuz çocuklarınızı okula göndermeniz. Kırklareli'ne Anadolu'nun birçok yerinden iş adamları geliyor ve sanayi tesislerinde fabrika kuruyorlar. Oradaki iş adamlarımızın sizlerden olan talepleri de fabrikalarda çalışmanız. Dernek başkanımıza, yönetime ve sizlere her konuda yardımcı olacağız" dedi.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Yayla Mahallesi Küme Evlerde Kırklareli İli ve İlçeleri Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneğinin açılışında bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek;" Roman vatandaşlarımızın sorunlarını her fırsatta dinlemeye çalışıyoruz. Fakat bundan sonrada

sizlerin sorunlarınızı Dernek Başkanınız Mehmet Demir bizlere bizzat iletecektir. Bu bağlamda böyle bir derneğin faydalı olacağı düşüncesindeyim. Yönetici ve üyelerine başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Roman vatandaşlar tarafından dans gösterisi yapıldı. Dans gösterisinin sona ermesinden sonra açılış kurdelesi kesildi.

Açılışa,Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfü Mor, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, Vali Yardımcısı Taceddin Özeren, Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu ve mahalle sakinleri katıldı.

(ŞG)

07.03.2013 19: 45: 57

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Roman Derneği' Romanlara Yakışır Şekilde Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement