Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş: (Muhalefetin Eleştirilerine) "Şehir Hastanelerinde Hasta... - Son Dakika
Genel

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş: (Muhalefetin Eleştirilerine) "Şehir Hastanelerinde Hasta...

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş: (Muhalefetin eleştirilerine) "Şehir Hastanelerinde hasta garantilerinden bahsediliyor.

22.06.2018 12:59

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş: (Muhalefetin eleştirilerine) "Şehir Hastanelerinde hasta garantilerinden bahsediliyor. Böyle bir durum yok, biz tetkik garantisi veriyoruz bunu da yüzden 50 üzerinden veriyoruz. Bunlar mükemmel tesislerin güzelliğini gölgelemesin"

-"Bilkent Şehir Hastanesi'ni tamamlıyoruz. Kalemler incelendikten sonra kayıt alacağız, bir ay içinde tamamlanacak. Ankara'daki bazı hastanelerimizi ve üniversitelerdeki iyi klinikleri buraya taşıyacağız"

-"Bilmeyenler tarafından Şehir Hastanelerinden para alınacağı deniliyor. Vatandaşlarımız bir kuruş ödemeden hizmet alabilecek. Bu hastaneler bir asır kullanılacak. Şirketin hastanesi deniliyor, bu hastaneler devletindir"

-"Bilkent Şehir Hastanesi'ne; Ankara Numune Hastanesi, Zekai Tahir Burak Hastanesi, Sami Ulus Çocuk Hastanesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi kliniklerini taşımaya yönelik çalışıyoruz"

ANKARA - Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş: (Muhalefetin Eleştirilerine) "Şehir Hastanelerinde Hasta...
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş: (Muhalefetin Eleştirilerine) 'Şehir Hastanelerinde Hasta... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement