Sahan Şirehan'da Pazar Günleri Kahvaltı Keyfi Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Sahan Şirehan'da Pazar Günleri Kahvaltı Keyfi Sürüyor

Sahan Şirehan\'da Pazar Günleri Kahvaltı Keyfi Sürüyor

Pazar sabahlarının aile boyu vazgeçilmez mekanı Sahan Şirehan'da geleneksel kahvaltı keyfi sürüyor.

12.01.2012 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar sabahlarının aile boyu vazgeçilmez mekanı Sahan Şirehan'da geleneksel kahvaltı keyfi sürüyor.

İstanbul Sahan Vega'da dillere destan Türkiye'nin 7 bölgesini kapsayan kahvaltı geleneğine Sahan Şirehan farkı da eklenince artık Gaziantep'te de pazar sabahları ailelerin vazgeçilmez mekanı haline gelen Sahan'da geleneksel ciğer kebabı ve sabah manga kültürü bruncha farklı bir boyut kazandırdı. Hizmete girdiği günden bu yana Gaziantep'te birçok ilke imza atan Sahan Şirehan 101 çeşit zengin brunch menüsüne Gaziantep'in geleneksel ciğer kebabı, kavurma dürümü ve beyranı da ekleyerek sabah kahvaltılarını adeta görsel şova çevirdi.

Yeniliklere açık olduklarını ve her meslek dalının yeniliklerle varlığını sürdürebileceğini ifade eden Sahan Şirehan'ı İşletme Müdürü Cengiz Döver, "Brunch bir Sahan geleneğidir. İstanbul Sahan Vega'da başlattığımız ve Türkiye'nin 7 bölgesinin kahvaltı ürünlerinden oluşan pazar kahvaltı geleneğini Gaziantep Sahan Şirehan'da farklı bir boyuta taşıdık. Gazianteplilerin geleneksel ciğer kebabı ve beyran kültürünü pazar günleri brunch menümüze ekleyerek zengin bir görsellikle de konuklarımıza farklı boyutta bir hizmet vermeye başladık. Pazar sabahları bütün aile bireyleriyle birlikte gönül rahatlığı içerisinde sabah 09,00'dan 14.00'a kadar süren brunch yoğun ilgi görmektedir" dedi.

"Hangi iş kolu olursa olsun zaman içerisinde gelenekçilikten vazgeçmeyecek ancak yeniliklere de ayak uydurmak zorunda" dişen Döver, şunları söyledi:

"Sahan Şirehan'da yöresel yemek geleneğimizi en iyi koşullarda sürdürürken Anadolu'nun birçok yöresine ait yemek çeşitlerimizle de hizmet vermekteyiz. Pazar sabahları aileleri bir araya getiren geleneksel Sahan Şirehan brunch menüsüne eklediğimiz ciğer kebabı ve beyran özellikle geçmiş dönemlerde bu kültürle yetişenlerin taktirini topladı. Gelenekçilikten kopmayan ama yeniliklere de açık kurumsal yapımızla yemek kültürüne daha birçok katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Yemeklerin lezzeti kadar sunum ve dizaynları da konuklarımız için büyük önem taşımaktadır. Gazianteplilerle Pazar sabahları Sahan Şirehan'da buluşmak ve Gaziantep'i yaşamak bizleri mutlu ediyor." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sahan Şirehan'da Pazar Günleri Kahvaltı Keyfi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement