Şair Sabahoğlu "Z Erguvan Yalnızlık" Adlı Kitabını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Şair Sabahoğlu "Z Erguvan Yalnızlık" Adlı Kitabını Tanıttı

Şair Mesrur Sabahoğlu "Z Erguvan Yalnızlık" adlı kitabını tanıttı.

29.11.2012 16:09

Şair Mesrur Sabahoğlu "Z Erguvan Yalnızlık" adlı kitabını tanıttı.

Sabahoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde (HGC) düzenlediği toplantıda, kitabını oluştururken Antakya'nın yerel motiflerinden beslenip önce ulusal değerlerle buluşup oradan da evrensele doğru evrilmeye çalıştığını belirtti.

Antakya'nın yaklaşık dört bin yıllık geçmişile kendine özgü renkleri, kültürü, doğası, yaşam tarzı ve hoşgörüsüyle gök kuşağının yedi rengi gibi olduğunu ifade eden Sabahoğlu, "Geçmişten devraldığımız bu mirasa sahip çıkmalı, çocuklarımıza, torunlarımıza aktarmalı ve sevgiyle yoğrulmuş barış, kardeşlik duygularıyla bezenmiş bir Antakya bırakmalıyız. Antakya, şairlerin, öykücülerin, ressamların, ilham perisidir. Biz Antakyalılar 'Antakyalılık' bilincine ermiş geniş halk yığınları yaşanan olumsuzlukların üstesinden gelecek güçte ve bilinçteyiz" diye konuştu.

Ürün yayınlarından çıkan şiir kitabında 30'un üzerinde şiir olduğunu ifade eden Sabahoğlu, toplantının ardından Karaali Belediye Başkanı Mehmet Sabahoğlu'na, Türkiye Yazarlar Sendikası (TYS) Hatay Şube Başkanı Mehmet Karasu'ya ve gazetecilere imzalı kitabını hediye etti.

Muhabir: Emin Sansar

Yayıncı: İsmihan Özgüven - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şair Sabahoğlu 'Z Erguvan Yalnızlık' Adlı Kitabını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement