Salihli'de Türkçülük Günü Konferansı - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Türkçülük Günü Konferansı

Salihli\'de Türkçülük Günü Konferansı

Salihli’de Türk Ocakları Salihli Şubesi tarafından 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla konferans düzenlendi.

04.05.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli'de Türk Ocakları Salihli Şubesi tarafından 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla konferans düzenlendi.

Türkçülük Günü dolayısıyla düzenlenen "3 Mayıs Türkçüler Gününün Işığında Türkiye ve Türk Dünyası'nın Güncel Meseleleri" konulu konferansa ise konuşmacı olarak Türk Dil Kurumu Eski Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun katıldı. Belediye Zafer Keskiner Tiyatro Salonu'nda düzenlenen konferansa ayrıca Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya, İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Manisa Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Türk Eğitim-Sen Salihli Temsilcisi Yüksel Karademir ve davetlilerin katıldığı konferansın açılış konuşmasını Türk Ocakları Salihli Şube Başkanı Ersin Aybar yaparken, Sekine Evren Anadolu Lisesi öğrencisi Janıl Alanur Hakim ise İstiklal Marşı'nı okudu.

Programda ayrıca 'Selam' adlı şiirini Gülistan Yıldız okurken, 'Yolların Sonu' adlı şiirin ise Şerafettin Kılınç okudu. Konferansa konuşmacı olarak katılan Ercilasun ise '3 Mayıs Türkçüler Gününün Işığında Türkiye ve Türk Dünyası'nın Güncel Meselelerini' konusunda konferans verdi.

Konferans sonrası Türk Ocakları Salihli Şube Başkanı Aybar tarafından, Prof. Dr. Ercilasun'a çiçek takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Türkçülük Günü Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement