Samsun Işitme Engelli Milli Atlet Yasin'in Hedefi 110 Metrede Altın - Son Dakika
Güncel

Samsun Işitme Engelli Milli Atlet Yasin'in Hedefi 110 Metrede Altın

Işitme engelli milli atlet Yasin'in hedefi 110 metrede altınSAMSUN'da düzenlenecek olimpiyatlarda yarışacak olan 23 yaşındaki Yasin Süzen, altın madalya hedefliyor.

01.07.2017 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Işitme engelli milli atlet Yasin'in hedefi 110 metrede altın

SAMSUN'da düzenlenecek olimpiyatlarda yarışacak olan 23 yaşındaki Yasin Süzen, altın madalya hedefliyor.

Yasin Süzen'in Kırklareli'nin Çakıllı köyünde başlayan hikayesi dünya rekoru ve dünya şampiyonluğuyla devam etti. İşitme engelli milli atlet Yasin Süzen, 18 yaşında sadece bir çift koşu ayakkabısına sahipken dünya rekoru kırdı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Yasin, bu başarılara haftada sadece bir gün antrenman yapabilmesine ve dünya şampiyonu olmadan yalnızca 40 gün önce sakatlanmasına rağmen ulaştığını ifade etti..

Tüm engellerin üstesinden gelmeyi başaran Yasin Süzen, 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun'da düzenlenecek 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda 110 metre engellide piste çıkacak. Türkiye'yi Deaflympics 2017'de temsil edecek sessiz kahramanlardan sadece biri olan Yasin, Bir hedefiniz varsa ve inanıyorsanız başarı engel tanımıyor. 110 metre engellide dünya rekoru kırdım, şimdi sıra Olimpiyatlarda. Olimpiyatlar bence bir sporcu için zirve noktası. Deaflympics 2017 ile bu zirve heyecanını yaşayacak olmaktan mutluyum. Başarılı olacağıma inanıyorum çünkü çok çalışıyorum. Hayalimi gerçekleştirmek için tüm gücümle altın madalyaya koşacağımö dedi.

Görüntü Dökülü

------------------------

Yasin Süzen'den detay

Antrenman yapması

Detaylar

Haber SAMSUN,(DHA) -

(Tür: Yurt)

Samsun Işitme Engelli Milli Atlet Yasin\'in Hedefi 110 Metrede Altın
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Işitme Engelli Milli Atlet Yasin'in Hedefi 110 Metrede Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement