Şanlıurfa'da Şehitlerin Anısına Fidan Dikildi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Şehitlerin Anısına Fidan Dikildi

Şanlıurfa\'da Şehitlerin Anısına Fidan Dikildi

Çanakkale zaferinin 98.yıl dönümü ve 18 Mart Şehitlerini anma günü dolayısıyla Şanlıurfa'da fidan dikildi.

18.03.2013 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale zaferinin 98. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitlerini anma günü dolayısıyla Şanlıurfa'da fidan dikildi.

Şehit yakınları ve Gazilerin de katıldığı fidan dikiminde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'e, Garnizon Komutanı İhsan Başbozkurt, Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve askeri erkan eşlik etti. Düzenlenen etkinlikte fidan diken Vali Celalettin Güvenç, yol güzergahında de kendisini bekleyen çocuklara şeker dağıttı.

Vali Güvenç, fidan dikimi için gittiği Şehitlikte şehitlerin kabirlerini de ziyaret ederken, geçtiğimiz yıl şehit düşen Uzman Çavuş Mustafa Çiftçi'nin yakınlarıyla bir süre görüşerek baş sağlığı diledi.

Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirilen fidan dikiminin ardından Vali Celalettin Güvenç, Dergahta şehitler anısına okutulan mevlide katıldı. Okunan Mevlide Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Müftüsü İhsan Açık, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Öte yandan; Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekiler öğlen yemeğini askerlerle birlikte aynı karavandan yedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Şehitlerin Anısına Fidan Dikildi - Son Dakika


Advertisement