ŞANLIURFA'DAKİ SEL FELAKETİNDE SEL SULARINA KAPILDI, 2 KİLOMETRE SONRA KURTULDU - Son Dakika
Güncel

ŞANLIURFA'DAKİ SEL FELAKETİNDE SEL SULARINA KAPILDI, 2 KİLOMETRE SONRA KURTULDU

Şanlıurfa'daki sel felaketinde ölü sayısı 14 oldu; çamur temizleniyor (4)Mance Mahallesi'nde yaşayan ve sağanak nedeniyle derenin taşmasıyla sel sularına kapılarak sürüklenen ve o anda cep telefonuyla görüntü çeken bir vatandaşın yardım etmek yerine çekime devam etmesiyle gündem olan Reşat...

16.03.2023 17:07  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'daki sel felaketinde ölü sayısı 14 oldu; çamur temizleniyor (4)

Mance Mahallesi'nde yaşayan ve sağanak nedeniyle derenin taşmasıyla sel sularına kapılarak sürüklenen ve o anda cep telefonuyla görüntü çeken bir vatandaşın yardım etmek yerine çekime devam etmesiyle gündem olan Reşat Ayva (63), 2 kilometre sürüklendikten sonra kurtarıldı. Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edilen Ayva, 2 kilometre sürüklendiğini ve 4 genç tarafından kurtarıldığını belirterek, Yağmurla birlikte aracımız sel sularına kapılmasın diye halatla direğe bağlayacaktım. Ayağım kaydı ve sel sularına kapılarak 2 kilometre boyunca sürüklendim. Kimse yardım edemedi, sonra 4 genç gelip beni kurtardı. Ambulansı çağırdılar, beni hastaneye kaldırdılar dedi.

Eşinin sel sularına kapıldığını cep telefonunda görmesi üzerine İstanbul'dan Şanlıurfa'ya geldiğini belirten Zehra Ayva, 'Eşimi sel sularının içinde görünce başıma kaynar sular döküldü. Hemen Şanlıurfa'ya geldim. Çok şükür sağ olarak kurtulmuş dünyalar benim oldu diye konuştu. (DHA)

ŞANLIURFA\'DAKİ SEL FELAKETİNDE SEL SULARINA KAPILDI, 2 KİLOMETRE SONRA KURTULDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ŞANLIURFA'DAKİ SEL FELAKETİNDE SEL SULARINA KAPILDI, 2 KİLOMETRE SONRA KURTULDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement