Şehir Konferansları Başladı - Son Dakika
Yerel

Şehir Konferansları Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesince sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde başlatılan şehir konferanslarında her gün farklı isimler yer alıyor.

21.10.2011 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesince sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde başlatılan şehir konferanslarında her gün farklı isimler yer alıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 15 Ekim'de Avukat Serdar Ceylan'ın "Kültürel Mirasın Korunması" konulu TYB Konya Evi'ndeki konferansıyla başlayan programların, Prof. Dr. Yavuz Atar'ın Sille Kültür Evi'ndeki "Yeni Anayasa Arayışları" konferansı, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Yargının Üçlü Sacayağı ve Hukukta Meslek Seçimi" konulu panel ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Halil Cin Konferans Salonu'nda düzenlenen "Mavi Marmara ? Türkiye ve Dünyadaki Yansımaları" konulu konferanslarla devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, 22 Ekim Cumartesi günü KTO Başkanı Selçuk Öztürk'ün "Konya'da Ticaret Hayatı", 25 Ekim Salı günü Doç. Dr. Adnan Nur Baykal'ın "Türkiye Sanayisi Nasıl Engellendi? (Nuri Demirağ'ın Hayatı)", 27 Ekim Perşembe günü Faruk Ünsal ve Yusuf Tanrıverdi'nin "Eğitim Hak Mıdır?", 29 Ekim Cumartesi günü de Yrd. Doç. Dr. Yaşar Erdemir'in "Yurdunu Kaybeden Adam. Cengiz Dağcı" konulu konferanslar vereceği kaydedildi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehir Konferansları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement