Şehit, Törenle Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit, Törenle Memleketine Uğurlandı

Şehit, Törenle Memleketine Uğurlandı

Nusaybin'de 1 astsubay şehit, 5 asker yaralandı (2)ŞEHİT, TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDINusaybin'de PKK'lıların keskin nişancı tüfeği ile ateş açarak şehit ettiğini Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül için Mardin 70'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Selen Kışlası'nda uğurlama töreni düzenlendi.

18.05.2016 18:38

Nusaybin'de 1 astsubay şehit, 5 asker yaralandı (2)

ŞEHİT, TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Nusaybin'de PKK'lıların keskin nişancı tüfeği ile ateş açarak şehit ettiğini Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül için Mardin 70'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Selen Kışlası'nda uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Kırhan, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran ve Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Tören, şehidin Türk bayrağına sarılı cenazeleri katafalka konulması ile başladı. Şehidin geçmişinin okunması ile devam eden törende Müftü Vekili İsmail Ünal şehitler için yaptığı duadan sonra helallik istedi. Şehidin silah arkadaşları adına Piyade Yüzbaşı Hakan Yay, yaptığı konuşmada, terör örgütünün vatandaşı silah zoruyla canlı kalkan gibi kullandığını, masum insanları ve beşikteki bebekleri dahi öldürerek kirli yüzünü tekrar gösterdiğini belirterek, Türkiye Cumhuriyeti devleti kanunları önünde yaptıkları bu caniliklerin hesabını mutlaka vereceklerini söyledi.

Yapılan törenden sonra şehit Anıl Gül'ün cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Eskişehir'e gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit, Törenle Memleketine Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement