Şehitkamil Belediyesi Atalar Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Atalar Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Şehitkamil Belediyesi Atalar Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Atalar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı.

03.09.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi tarafından Atalar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sosyal tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Şehitkamil Belediyesi, Atalar Mahallesi'ndeki sosyal tesisin yapımını üç ay gibi kısa bir sürede tamamladı. Toplam 2 katlı olan sosyal tesis, 250 metrekare inşaat alanı üzerine yapıldı. Sosyal tesis içerisinde bay-bayan taziye evi, muhtarlık bürosu, mutfak, tuvalet ve abdest alma yerleri bulunuyor. Ayrıca sosyal tesis önünde bir oturum alanı da yapıldı. Törenle açılışı yapılan sosyal tesis halkın hizmetine sunuldu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha modern ve yaşanabilir bir ilçe oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, Büyükşehir Yasası sonrası köyken mahalle statüsü kazandırılan kırsal bölgedeki mahallelere yapılan yatırımların arttığına işaret etti.

"BÜYÜK BİR MUTLULUK İÇERİSİNDEYİM"

Törende konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun hizmetlerini büyük bir memnuniyetle takip ettiğini dile getirdi. Milletvekili Tayyar, "Köyün girişinden buraya kadar gelirken, bütün samimiyetimle söylüyorum, Başkanımıza ve ekibine dua ettim. Çünkü bu sosyal tesisin yapılacağı sözünü verirken, yolların da asfaltlanacağı sözünü vermiştik. Sayın Başkanımız, söz verdiği zaman bizler de kendisine şahitlik ettik. Bizim yüzümüzü kara çıkarmayacağını biliyorduk. Hem Şehitkamil merkezinde hem de Şehitkamil'e bağlı köylerde yaptığı hizmetlerin de farkındayız ve onları da görüyoruz. Büyük bir mutluluk içerisindeyim. Yapılan sosyal tesisin de çok güzel olduğunu görüyorum. Bu sosyal tesisin yapımında emeği geçen Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu başta olmak üzere bütün ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu sosyal tesisimizin tüm mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"BÜTÜN MAHALLELERİMİZ SOSYAL TESİSE KAVUŞACAK"

Törende konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, "2009-2014 dönemi içerisinde görevde olduğumuz süreç içerisinde bir taahhütte bulunmuştuk. Bu taahhüdümüz, şehir merkezindeki mahallelerde imarlı bölgeler hariç diğer mahallelerde sosyal tesisi olmayan mahalle kalmayacak demiştik. Bu sözümüzü yerine getirme imkanına kavuştuk. 2014 seçiminde sizlerin desteğiyle görevi tekrar alınca bu dönemde köyden mahalleye çevrilen mahallelerimizin ihtiyaçlarını dönem içerisinde gidereceğiz demiştik. 2014 yılında göreve geldikten sonra adım adım başladık. Şu anda inşaat halinde olanlarla birlikte bu sayı 17 oldu. Dönemimiz içerisinde köyden mahalleye dönen bütün mahallelerimiz sosyal tesise kavuşmuş olacak. Bu sosyal tesisin hizmete açılmasında emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Sosyal tesis açılışında konuşan Atalar Mahalle Muhtarı Ali Bayramoğlu, sosyal tesis inşaatının kısa sürede tamamlanmasının mahalleliyi memnun ettiğini söyledi. Muhtar Bayramoğlu, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, gereken tüm hizmetleri yapıyor. Herhangi bir sıkıntımız yok. Sosyal tesisimiz halkımızın hizmetine girdi. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na mahallelilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Başkanımız, gereken tüm hizmetleri yapıyor" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile Atalar Mahallesi Sosyal Tesisinin açılışı gerçekleştirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Atalar Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı - Son Dakika


Advertisement