Selçuk: Fatih Hoca'nın Yeri Farklı - Son Dakika
Spor

Selçuk: Fatih Hoca'nın Yeri Farklı

Selçuk: Fatih Hoca\'nın Yeri Farklı

Galatasaray'ın yıldızı Selçuk İnan, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri Kanaltürk'te katıldığı programda anlattı.

09.03.2013 17:14  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yaşındaki oyuncusu Selçuk İnan, Kanaltürk kanalında yayınlanan ve Dilara Endican'ın sunduğu 'Hay Hay Buyursun Gelsin' programının konuğu oldu.

Özel hayatı, G.Saray'a transferi, Fatih Terim ile olan ilişkisi ve İstanbul'a gelmeden önce diğer kulüplerde yaşadıkları hakkında önemli ifadelerde bulunan Selçuk İnan, başarılı teknik adamın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

"ŞENOL HOCA BİR BABADIR"

Trabzonspor'a transferi ve sonrası hakkında açıklamalar yapan Selçuk, "Ben o dönemde öyle düşünmüştüm. Ersun hoca beni çağırdı, onunla çalışmayı çok istiyordum ve onu kıramazdım. Trabzonspor'da oynadığım için çok mutluyum, iyi ki orada oynamışım. Trabzon'da kırıldığım birkaç kişi vardı, Trabzon halkına karşı hiçbir zaman bir karşı düşüncem olmadı. Şenol hoca bir babadır. İyi ki onunla tanışmışım, onunla birlikte çalışmışım. Averajla şampiyonluğu kaybettiğimiz sezonu açıkcası unutamıyorum. Şenol hocam, Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamayı çok istiyorduk ancak olmadı, kısmet değilmiş. Ne olursa olsun biz de o dönemde şampiyon olmak isterdim, o kupayı kaldırmak başka bir duygu" dedi.

'FATİH HOCA'YI İZLERKEN HEYECANLANIYORUM'

Kariyeri boyunca birlikte çalıştığı teknik adamlar arasında Fatih Terim'in farklı olduğunu belirten yıldız isim, "Fatih hoca, inanın böyle televizyonda izlerken bile heyecanlandığım bir insan. İnsan ister istemez karşısında terliyor, Burak ile bunun da esprisini zaman zaman yapıyoruz. Galatasaray'a gelmemde büyük bir katkısı oldu. Fatih hoca çok duygusal bir insan, ben hocanın kimseyi kırdığını görmedim. Ben, Fatih hocayla beraber 2 yıl çalıştım. Milli Takım'a da beni çağıran oydu. Şenol hocanın içi dışı birdir. Aklında ne varsa, onu söyler. Oynatmadığı oyuncuya bile gidip neden oynatmadığını anlatır. Ersun hocayı ailecek yakından tanıyorum. Benim arkadaşım gibiydi, canı sıkıldığı zaman yanına çağırırdı oturup sohbet ederdik. Hiddink de çok babacan bir insandı, oynattığı oynatmadığı herkes onu çok seviyordu. Abdullah hocayla da aram çok iyi, oynamayan her futbolcu üzülür. İnsanlar bazen, istemeden de olsa oynamadığı zaman yaşadığı mutsuzluğu belli edebiliyor. Bizim de Abdullah Avcı ile aramızda bir sorun varmış gibi gösterildi ancak böyle bir durum söz konusu değil. Ülkemizde kötü şeylerden beslenme gibi bir durum söz konusu." ifadelerini kullandı.

'ARDA TURAN SAAT ALDI'

Sarı-kırmızılı ekibe transfer olma süreci ile ilgili de konuşan orta saha oyuncusu, "Galatasaray'a transferimde birçok isim etkili oldu. Fatih hoca, Galatasaray'a beni Amerika'dan çağırdı. Arda da o sırada Galatasaray kaptanıydı, bana çok baskı yaptı. Hediyeler alacağını söyledi, aldı da. Güzel bir saat hediyesi aldım Arda'dan. İyi ki tercihimi Galatasaray'dan yana kullanmışım. Geçen sezon şampiyon olduk, kişisel bazı başarılar da elde ettik ancak bana göre şampiyon olmak ve kupayı kaldırmak tarif edilmez bir şey. " diye konuştu.

"G.SARAY KAPTANI OLMAK İNANILMAZ"

Galatasaray'ın önemli isimlerinden biri olması konusunda mütevazi konuşan Selçuk, "Hagi ile adınızın aynı yerde yazılması gibi büyük bir onur verici durum. Kaptan olmak büyük bir onur, hele ki Galatasaray'da kaptan olmak inanılmaz bir şey. Önümüzde Schalke maçı var ve bu maç bizim için son yıllarda çıkacağımız en önemli maçlardan biri durumunda" diyerek Almanya'daki mücadeleye dikkat çekti.

DROGBA'NIN LAKABINI AÇIKLADI; "BABA"

Başarılı futbolcu devre arasında transfer edilen Weslej Senijder ve Didier Drogba ile olan diyalogları ile ilgili olarak ise "Yeni gelenlerle bildiğimiz kadar İngilizce konuşuyoruz. Kimseye lakap takmadık, isimleriyle hitap ediyoruz. Drogba'ya çoğumuz 'Baba' diyor. Baba gibi zaten" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Selçuk: Fatih Hoca'nın Yeri Farklı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement