CHP Kocaeli Derince İlçesi Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe Kimdir? - Son Dakika
Politika

CHP Kocaeli Derince İlçesi Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe Kimdir?

CHP Kocaeli Derince İlçesi Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe Kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Kocaeli Derince İlçesi Başkan adayı olarak Sertif Gökçe'yi seçti. Sertif Gökçe kimdir?

19.02.2019 15:03  Güncelleme: 15:04

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Kocaeli Derince Belediye Başkan adayını belirledi. Kocaeli Derince İlçesi Belediye Başkan adayı Sertif Gökçe kimdir?

SERTİF GÖKÇE KİMDİR?

Belediye başkan adayı, 12 Mart 1972 Ardahan'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Ardahan'da tamamladı ve ardından 1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukatlık stajını tamamladıktan sonra 1998 yılından itibaren Kocaeli Barosu'nda serbest avukat olarak mesleğini sürdürüyor.

CHP Kocaeli Derince İlçesi Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe Kimdir?
Sertif Gökçe

GAZETELERDE KÖŞE YAZARLIĞI YAPTI

Baro Yönetim Kurulu üyeliği, Baro Başkan Vekilliği görevlerini yerine getiren Gökçe, 2014 – 2018 yılları arasında Kocaeli Baro Başkanlığı yaptı. CHP'de Gençlik Kolları Derince ve İl yönetimlerinde bulundu. Çeşitli sivil toplum örgütleri ile demokratik kitle kuruluşlarında ve spor kulüplerinde aktif görevler aldı. Yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapan Sertif Gökçe, evli ve iki çocuk babasıdır.

Son Dakika Politika CHP Kocaeli Derince İlçesi Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement