Şevval Sam Habitat Tesisinin Açılışında Konser Verecek - Son Dakika
Yerel

Şevval Sam Habitat Tesisinin Açılışında Konser Verecek

Sanatçı Şevval Sam, Diyarbakır'da yapımı tamamlanan Habitat Sosyal Tesisleri'nin açılışında konser verecek.

28.09.2011 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Şevval Sam, Diyarbakır'da yapımı tamamlanan Habitat Sosyal Tesisleri'nin açılışında konser verecek.

Yenişehir Semtindeki Toplu Konutlar 1. Etabında yapımı tamamlanan Habitat Sosyal Tesislerinin İşletme Müdürü Ali Dikeçoğlu yaptığı açıklamada, yapımına bir süre önce başlanılan ve 12 bin metrekare alan üzerine kurulu tesisin 2 halı saha, kafeterya, çardak, şelale ve restorandan oluştuğunu belirterek, 30 Eylül Cuma günü açılışı yapılacak tesiste sanatçı Şevval Sam'ın bir de konser vereceğini söyledi.

Diyarbakır'ın büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu ancak konaklama, sosyal tesis ve tanıtım konusunda büyük eksikliği bulunduğunu bildiren Dikeçoğlu, Habitat işletmesi olarak bu konudaki eksikliği giderme yolunda yeni kente bir tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını bildirdi.

Dikeçoğlu, Diyarbakır, bölge ve kente gelecek yerli ve yabancı turistlere kaliteli hizmet sunacaklarını kaydederek, şöyle dedi:

"Diyarbakır ikinci bir tesisimizi kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Tesisimizde yeri ve yabancı misafirlerimize yöresel ve dünya mutfağından seçilmiş özel yemekleri sunacağız. Aynı anda 50 çocuğu alan bir çocuk parkı oluşturduk. Bu sayede insanların ailece gelip yemek yerken, çocuklarına da güzel vakit geçirme imkanı sunacağız. Diyarbakır'ın böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Tesisin açılışını cuma günü yapacağız. Açılışa gelecek olan sanatçı Şevval Sam saat 20.00'de tesiste misafirlerimize bir de konser verecek."

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şevval Sam Habitat Tesisinin Açılışında Konser Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement