Sinevizyon Tırı' Evet İçin Geziyor - Son Dakika
Güncel

Sinevizyon Tırı' Evet İçin Geziyor

Sinevizyon Tırı\' Evet İçin Geziyor

Türkiye Gençlik Teşkilatı tarafından içerisinde sinema bulunan ’sinevizyon tırı’ oluşturuldu.

08.03.2017 15:26

Türkiye Gençlik Teşkilatı tarafından içerisinde sinema bulunan 'sinevizyon tırı' oluşturuldu. İl il gezen tırda Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ve Yeni Anayasa videolarla anlatılıyor.

"Cumhurbaşkanlığı Sistemine 'evet' diyor, millet devlet oluyor" sloganıyla yola çıkan sinevizyon tırı, Güneydoğu turunda Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Şanlıurfa'dan sonra Gaziantep'e ulaştı. İçerisinde mini sinema olan tırda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, yeni anayasa konularının yanı sıra neden evet denilmesi gerektiği de videolarla anlatılıyor.

Türkiye genelinde referanduma evet çalışması başlattıklarının altını çizen Türkiye Gençlik Teşkilatı (TGT) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz, "Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanımız Hakan Polat'ın projeleri doğrultusunda Türkiye genelinde referandum çalışmasını başlattık. Bundan sonra bütün illeri tek tek dolaşıp Cumhurbaşkanımıza referanduma evet için destek vereceğimize söz veriyoruz" dedi.

Türkiye Gençlik Teşkilatı Gaziantep İl Başkanı İsmet Ayaz ise "81 ilde yapılanmış olan Türkiye Gençlik Teşkilatımızın Diyarbakır'dan başlayan sinema tırımızın ve içindeki görsel evet sinevizyonunu içeren tır sinemamız, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Şanlıurfa ve bugünde Gaziantep'e geldi. Bundan sonra Akdeniz'e gideceğiz. Gaziantep İl Başkanlığı olarak evet kampanyasına bir nebze katkımız olursa ne mutlu bize. Tır sinemamızın içinde neden Evet dememiz gerektiği sinevizyon ile anlatılıyor. İnşallah bunu Gazianteplilere duyuracağız" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinevizyon Tırı' Evet İçin Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement