Sırbistan'dan Karadağ'a "Ab" Desteği - Son Dakika
Güncel

Sırbistan'dan Karadağ'a "Ab" Desteği

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Ödediğim her elektrik faturasındaki paranın bir kuruşunu helal etmiyorum" dedi.

17.02.2015 16:42

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Ödediğim her elektrik faturasındaki paranın bir kuruşunu helal etmiyorum" dedi.

Meclis'te gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın elektrik faturasına ilişkin sorularını yanıtlayan Tekin, İçişleri Bakanı'nın, Maliye Bakanı'nın sarayı olduğunu; "dine, imana sahip çıksın diye" Diyanet İşleri Başkanı'nın sarayı olduğunu belirterek, "Saraylar ülkesi olduk. Hani siz demiyor muydunuz 'Yanı başımızda komşumuz açken biz tok yatmayacağız' diye. Nedir bu saraylar. Allah Türkiye'yi saraylardan korusun" dedi.

Kendisine aylık 140-150 lira elektik faturası geldiğini belirten Tekin, "Onun yarısı maalesef bunlara gidiyor, yarısı da TRT'ye gidiyor. O yarısının tamamı haram olsun onlara. Hakkımı helal etmeyeceğim. Ödediğim her elektrik faturasındaki paranın bir kuruşunu helal etmiyorum" diye konuştu.

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bir aylık elektrik kullanım bedelinin ödenmemesi nedeniyle 106 bin lira gecikme faizi uygulandığını, Saray'ın elektrik, su ve ısınma gibi giderlerinin fahiş rakamlar olduğunu savundu.

Elektrik kullanım bedelini ödemeyen vatandaşa hizmet verilmediğini hatırlatan Demirçalı, "Bir aydan fazladır fatura ödenmemiş hiç kimse de gidip bu elektriği kesmemiş. Normal vatandaşa ne yapılıyorsa buraya da aynısının yapılması lazım. Ben buradan yürekli memur arkadaşlara çağrı yapıyorum; vatandaşa ne yapıyorsanız aynını yapın. Bu kaçak sarayın gideri ile kaç kadın sığınma evi yapılabilir bir düşünün" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sırbistan'dan Karadağ'a 'Ab' Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement