Şişli'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Şişli'deki Silahlı Saldırı

Organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumalarından Ferdi Topal'ın öldüğü, Enver Aydın'ın ise yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişileri arama çalışmaları sürüyor Şüphelilerin uzun namlulu silahlarla saldırıyı 1 metre gibi çok kısa mesafeden gerçekleştirdikleri, olay yerinde 49 boş mermi kovanı bulunduğu bildirildi.

25.12.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de dün akşam, organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile korumalarından Ferdi Topal'ın hayatını kaybettiği, Enver Aydın'ın ise yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişileri arama çalışmaları sürüyor.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün akşam Nişantaşı Vali Konağı Caddesi'nde gerçekleşen silahlı saldırı ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Saldırıyı tüm detaylarıyla mercek altına alan polisler, şüphelilerin uzun namlulu silahlarla saldırıyı 1 metre gibi çok kısa mesafeden gerçekleştirdiklerini belirledi. Olay yerinde 49 boş mermi kovanı bulunduğu bildirildi.

Vali Konağı Caddesi'nde yürüyen Vedat Şahin ile iki korumasının yanına yaklaşan Renault Clio marka otomobilden inen iki kişinin uzun namlulu silahlarla yakın mesafeden ateş açtıkları, saldırganları getiren aracın şoförünün direksiyon başından ayrılmadığı ve olayın ardından saldırganların aynı araçla olay yerinden kaçtıkları öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, "Sedat Şahin liderliğindeki organize suç örgütü ile Burhanettin Saral liderliğindeki Saral grubu olarak bilinen organize suç örgütü arasında yıllar öncesine dayanan bir husumet bulunduğunu, soruşturma kapsamında Saral grubuna yönelik araştırma da yapıldığını" kaydetti.

Bu arada, silahlı saldırıda yaralanarak Özel Amerikan Hastanesine kaldırılan Enver Aydın, bugün tedavisi tamamlanarak taburcu edildi.

Şahin ve Topal'ın cenazeleri ise Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak memleketlerine gönderilmek üzere yola çıkarıldı.

Şişli Nişantaşı Vali Konağı Caddesi'nde dün akşam meydana gelen silahlı saldırıda, kaldırımda yürüyen Vedat Şahin ile yanındaki korumalarından Ferdi Topal hayatını kaybetmiş, Enver Aydın ise yaralanmıştı. Uzun namlulu silahlarla ateş açan saldırganlar otomobille olay yerinden kaçmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement