Sivas'ta Yeni Yıl Manzaraları - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Yeni Yıl Manzaraları

Sivas\'ta Yeni Yıl Manzaraları

Sivas Valisi Ali Kolat ve beraberindeki protokol üyeleri yılbaşı nedeniyle kentte görev yapan polis, jandarma ve itfaiyenin yeni yılını kutladı.

01.01.2012 04:24

Sivas Valisi Ali Kolat ve beraberindeki protokol üyeleri yılbaşı nedeniyle kentte görev yapan polis, jandarma ve itfaiyenin yeni yılını kutladı.

Ziyarete Sivas Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş ve Sağlık İl Müdürü Bahattin İlter katıldı. Vali Kolat ve beraberindekiler ilk olarak Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı 7-12 yaş çocuk yuvasını ziyaret etti. Yuvanın ardından İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevini ziyaret eden Kolat, burada yeni yıl dolayısıyla düzenlenen programda, yaşlılarla bir araya geldi. Vali Ali Kolat ve beraberindeki protokol üyeleri, daha sonra Zabıta Müdürlüğünü, Yenimahalle Polis Merkezi Amirliğini, 112 İl Ambulans Servis Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezini, İl Jandarma Komutanlığını, İl Emniyet Müdürlüğünü ve İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Kolat burada vatani görevini yapan askerler ile görev başında olan polislerin, zabıtaların, sağlık ekiplerinin ve itfaiyecilerin yeni yılını kutladı. Kolat, ziyaret kendisini takip eden basın mensuplarına lokum ikram etti. Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde MOBESE kameralarından kent meydanını ve işlek caddeleri izleyen Kolat, telsizle yaptığı anonsla görev başındaki tüm polislerin de yeni yılını kutladı.

KÜÇÜK NOEL BABA GÖREV BAŞINDAKİ POLİSLERE HELVA DAĞITTI

Yeni yıla görevleri başında Hükümet Meydanında çalışarak giren polis memurlarına Noel baba kıyafeti giymiş 5 yaşındaki Berk Munar helva dağıttı. Kent merkezinde eğlence yerlerinde ise yılbaşına için düzenlenen programda vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Yeni Yıl Manzaraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement