Siverekli Yazarlar Mehmed Uzun Anısına Gençlerle Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Siverekli Yazarlar Mehmed Uzun Anısına Gençlerle Buluşuyor

Siverekli Yazarlar Mehmed Uzun Anısına Gençlerle Buluşuyor

Siverek Gençlik Platformu, Mehmed Uzun anısına gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Siverekli yazarları ilçedeki gençlerle buluşturacak.

08.04.2014 09:48  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞANLIURFA (İHA) – Siverek Gençlik Platformu tarafından, Mehmed Uzun anısına gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Siverekli yazarları ilçedeki gençlerle buluşturacak.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Siverek'teki gençlik sorunları üzerine çözüm üretmeyi amaçlayarak kurulan Siverek Gençlik Platformu projelerine bir yenisini daha ekliyor. İlçede daha fazla düşünen, okuyan ve yazan bir neslin yetiştirilmesine öncülük etmek için Siverek Gençlik Platformu, Mehmed Uzun anısına gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Siverekli yazarları yörenin gençleriyle buluşturacak. Etkinliğe Kemal Siyahhan, Rıfat Mertoğlu, İbrahim İnecik, Hicri İzgören, Mustafa Sancar, Sinan Karakaş gibi usta kalemler katılacak. Ayrıca konuk yazar olarak Mehmed Uzun anısına kitap yazmış olan Ferzende Kaya'nın da katılacağı belirtildi.

24 Nisan'da Saat 13.00'da Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde gençleri yazarlarla buluşturacak olan Platform, Mehmed Uzun'u unutturmamak adına bir panel düzenleyecek. Panelin yöneticilini ise yine Siverekli bir yazar olan Hasan Baydilli yapacak. Etkinlikten sonra ise yazarlar bazı okulları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverekli Yazarlar Mehmed Uzun Anısına Gençlerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement