Son Dakika | Bakan Pakdemirli Samsun'daki yatırımları inceledi - Son Dakika
Politika

Son Dakika | Bakan Pakdemirli Samsun'daki yatırımları inceledi

Son dakika politika haberine göre Bakan Pakdemirli Samsun'daki yatırımları inceledi Bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunmak için Samsun'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ilk olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nı ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.

05.02.2021 13:25  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Pakdemirli Samsun'daki yatırımları inceledi

SAMSUN - Bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunmak için Samsun'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ilk olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nı ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.

Bakan Bekir Pakdemirli'yi belediyeye gelişinde Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Bakan Pakdemirli'nin Samsun programı Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ziyareti ile başladı. Burada şehirde devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında Başkan Mustafa Demir'den bilgi alan Pakdemirli daha sonra yürüyerek AK Parti Samsun İl Başkanlığı'na geçti. Burada başkanlık anı defterini imzalayan Pakdemirli, parti ziyaretinin ardından 'Tarım-Orman Sektör Toplantısı'na katılacak ve ziyaretlerde bulunacak.

Son Dakika | Bakan Pakdemirli Samsun\'daki yatırımları inceledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Son Dakika | Bakan Pakdemirli Samsun'daki yatırımları inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement