Denizli'de 2 araç uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 7 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Denizli'de 2 araç uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 7 yaralı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 araç uçuruma yuvarlanması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Gündüz saatlerinde de Şanlıurfa ve Sivas'ta meydana gelen kazalarda 14 kişi hayatını kaybetmişti.

04.06.2021 00:23  Güncelleme: 01:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Haytabey Mahallesi ile Uzunpınar Mahallesinde yolunda meydana gelen kazada; iki mahalle arasında seyir halinde bulunan 2 araç uçuruma yuvarlandı. Kazayı yoldan geçen diğer sürücülerin fark etmesi üzerine ihbarda bulundu.

3 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 kişinin ise yaralandığını belirledi.

YARALILAR İTFAİYE YARDIMIYLA ÇIKARTILABİLDİ

Yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartılırken sağlık görevlerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde inceleme çalışmaları başlatılırken, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılacak olan incelemenin ardından hayatını kaybeden 3 kişi ve 7 yaralının kimlikleri belirlenecek.

ŞANLIURFA VE SİVAS'TAKİ KAZALARDA 14 KİŞİ YAŞAMINI YİTRMİŞTİ

Gündüz saatlerinde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaşamını yitirmiş, Sivas'ın Gölova ilçesinde de otomobil ile hafif ticari aracın şerit ihlali nedeniyle kafa kafaya çarpıştığı kazada, 3'ü çocuk, 9 kişi hayatını kaybetmişti.

Denizli'de 2 araç uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 7 yaralı
Denizli'de 2 araç uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 7 yaralı
Denizli\'de 2 araç uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 7 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli'de 2 araç uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 7 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement