Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

Devlet hastanelerinde yaşanan randevu sıkıntısına vatandaş isyan etti, abisinin katili için o dönemki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yardım istedi, asıl katil kendisi çıktı, AK Parti'nin yeni seçimde oy pusulalarının kaldırılması yönünde değişikliğe gidileceği konuşuluyor gibi son dakika gündemde yer alan olaylarla ilgili son dakika haberler bu sayfada yer almaktadır.

15.10.2021 10:49  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müge Anlı'nın programına katılarak abisinin katilini arayan kişi, asıl katil çıktı, AK Parti, 2023 seçimlerinde uygulanmak üzere , pusula sisteminin değişime gidileceği gündemde gibi son dakika dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylarla ilgili haberlerimiz bu sayfada yer almaktadır.

DEVLET HASTANELERİNDE YAŞANAN RANDEVU SIKINTISINA VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

Devlet hastanelerine randevu almak isteyen vatandaşlar, sistemde uzun süredir "Randevu bulunamamıştır" ekranıyla karşılaşınca tepki gösterdi. Tepkilerini sosyal medyadan dile getiren vatandaşların paylaşımları sonrasında Twitter'da #RandevuAlınamıyor etiketi gündem oldu.

Koronavirüs salgınıyla hastanelerin yükü iyice artarken diğer hastalıklarından dolayı doktora gitmek isteyen vatandaşlar bir türlü randevu alamıyor. MHRS sistemi üzerinden randevu oluşturmak isteyen vatandaşlar, bir türlü randevu bulamamaları nedeniyle tepki gösterdi.

ABİSİNİN KATİLİ İÇİN MÜGE ANLI'YA ÇIKTI, KATİL KENDİSİNİN OLDUĞU ANLAŞILDI

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 2014 yılında tüfekle vurularak öldürülen Cemal Uzun'un katilinin, kardeşi olduğu tespit edildi. 7 yıl önce verdiği röportajda dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den ağabeyinin katilinin bulunmasını isteyen kardeş, ayrıca faili meçhul cinayetlerin işlendiği Müge Anlı'nın programına da çıkarak ağabeyinin katilinin bulunmasını istemiş.

AK PARTİ'DEN SEÇİMLERLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİK KARARI GÜNDEMDE

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

AK Parti, 2023 seçimlerinde uygulanmak üzere Seçim ve Siyasi Partiler Yasası değişikliğiyle ilgili çalışmalarına devam ederken, teknolojik gelişmelere göre oy verme sisteminin de gözden geçirilmesi tartışılıyor. Bu çerçevede öne çıkan görüş ise oy pusulaların konulduğu zarfın kaldırılması.

AK Partili bir kaynak, zarfsız oy kullanmak için yasal değişiklik gerektiğini ve konuyu Yüksek Seçim Kurulu (YSK) gündemine getireceklerini belirterek, "Türkiye oy zarfı kullanan iki ülkeden birisi. Bu, birçok soruna yol açıyor. Bunu Yüksek Seçim Kurulu'na da, muhalefete de önermeyi düşünüyoruz" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TALİBAN İLE YAPILAN GÖRÜŞMENİN DETAYLARINI ANLATTI

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taliban heyetiyle dün Ankara'ya gerçekleştirilen görüşmeyle ilgili açıklamada bulundu. Erdoğan, ''Arkadaşlarımız ile yaptıkları görüşmelerde özellikle destekler ve insani yardım konusunda talepleri oldu. Bu talepler konusunda bizler her türlü desteği Afgan halkına vereceğiz.'' dedi.

10'DAN FAZLA ÇOCUĞU ÖLDÜREN SERİ KATİL, KÖYLÜLER TARAFINDAN DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

Kenya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 10'dan fazla çocuğu öldürdüğünü itiraf eden bir seri katil, tutulduğu polis karakolundan firar etti. Daha sonra kaçtığı bir kasabada yakalanan katil köylüler tarafından dövülerek öldürüldü.

Kenya'nın batısındaki Bungoma kasabasında 10'dan fazla çocuğu öldüren seri katil, karakoldan kaçtı. Bu gelişme sonrasında kasabalılar, Masten Wanjala isimli katilin izini bir evde bulduklarını ve ardından da öldüresiye dövdüklerini söyledi.

Son Dakika Güncel Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement