Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte meydana gelen olaylar - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte meydana gelen olaylar

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte meydana gelen olaylar

Bitlis'ten şehit haberi geldi, 2 yıl önce "gezmeye gidiyorum" diyerek ortadan kaybolan gencin cesedi bulundu, Fulya ile Umudun Olsun programında şaşırtan diyaloglar gibi gündemde yer alan haberlerden derlediğimiz yazı bu sayfada yer almaktadır.

02.10.2021 17:58  Güncelleme: 18:41

Kılıçdaroğlu elektrik zamları hakkında konuştu, liseli gençlerin kavgası hastanede bitti, Fulya ile Umudun Olsun programında yaşanan olaylar ve daha fazla son dakika gündem konuları haberimizde.

BİNGÖL'DE 2 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte meydana gelen olaylar

Son dakika: Bingöl'ün Genç ilçesinde elektrik arızasını gidermek için giden ekibe ait aracın geçişi esnada yola tuzaklanan uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Saldırıda 2 işçi şehit oldu.

Bingöl'ün Genç ilçesi Yolçatı köyünde, elektrik şirketine ait aracın geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan patlayıcının patlatılması sonucu 2 işçi şehit oldu. <<<>>>

KARISININ CİNSEL İÇERİKLİ VİDEOSUNU CANLI YAYINDA İZLETTİ

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte meydana gelen olaylar

İnternet üzerinden tanışarak evlendiği eşinin cinsel içerikli görüntülerini internette gören ve o anlara ilişkin videoyu FOX TV'de ekrana gelen Fulya ile Umudun Olsun programında izleten Celal Bilgin, "Birinciye olmuş, ikinciye gider bidaha kabul ederim. Niye? Sonuçta ortada çocuğum var. Bir defa çıktı, ikinciye bir daha kabul ediyorum bak" sözlerine yer verdi.

FOX TV'de ekrana gelen Fulya ile Umudun Olsun programında yaşananlar hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşkına uğrattı. Samsun'da yaşayan Celal Bilgin isimli genç, internet üzerinden tanışarak kısa süre içerisinde evlendiği Güldeniz Bilgin'in hareketlerinden şüphelenmeye başladı. <<<>>>

BULUNAN CESET İKİ YIL ÖNCE KAYBOLAN GENCE AİT OLDUĞU ANLAŞILDI

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte meydana gelen olaylar

Çorum'da 2 hafta önce baraj gölünde bulunan cansız bedenin, 29 Aralık 2019'da "Gezmeye gidiyorum" diyerek evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 21 yaşındaki bir gence ait olduğu ortaya çıktı.

Kent merkezindeki Çomar Baraj Gölü'ne 13 Eylül günü balık tutmak için giden bir grup, erkek cesedini fark etti. Gruptakilerin ihbarı üzerine baraj gölüne jandarma ekipleri sevk edildi. Gölden çıkarılan erkek cesedi, kimliğinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. <<<>>>

Son Dakika Güncel Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte meydana gelen olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement