Son dakika... Aynı kavşakta bir araç tarlaya uçtu, iki araç ise birbiriyle çarpıştı: 4 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika... Aynı kavşakta bir araç tarlaya uçtu, iki araç ise birbiriyle çarpıştı: 4 yaralı

Gelen son dakika haberine göre - Aynı kavşakta bir araç tarlaya uçtu, iki araç ise birbiriyle çarpıştı: 4 yaralı Kavşakta kazalar art arda geldi, 4 kişi yaralandı Işık ihlalleri kazaları beraberinde getirdi Kastamonu'da yoldan çıkan bir otomobil tarlaya uçarken, kavşak içerisinde ise iki otomobil birbiriyle çarpıştı.

26.06.2022 15:17  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Aynı kavşakta bir araç tarlaya uçtu, iki araç ise birbiriyle çarpıştı: 4 yaralı

Kavşakta kazalar art arda geldi, 4 kişi yaralandı

Işık ihlalleri kazaları beraberinde getirdi

KASTAMONU - Kastamonu'da yoldan çıkan bir otomobil tarlaya uçarken, kavşak içerisinde ise iki otomobil birbiriyle çarpıştı. Trafik ışık ihlalleri neticesinde meydana gelen kazalarda 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Sinop'un Türkeli ilçesine Kurban Bayramı tatili için giden Selami Karaca yönetimindeki 34 CDT 647 plakalı otomobil ile Hüseyin Uludağ idaresindeki 34 FFJ 020 plakalı Ford marka otomobil, D030 ve D76 karayolları kesişim noktasında bulunan Kurubenzinlik Kavşağında çarpıştı. Kazada Elif Karaca ve Ayşe Karaca yaralandı.

Kazalar art arda geldi

Meydana gelen kaza sırasında Kastamonu istikametinde seyir halinde olan Burhan Bedir idaresindeki 34 HP 2441 plakalı Citroen marka otomobil, yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Ağaçlara takılı şekilde kalan otomobilin sürücüsü Burhan Bedir ile eşi Pakize Bedir yaralandı.

Araçlarda sıkışan yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştıkları yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazaların ardından polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Son dakika... Aynı kavşakta bir araç tarlaya uçtu, iki araç ise birbiriyle çarpıştı: 4 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika... Aynı kavşakta bir araç tarlaya uçtu, iki araç ise birbiriyle çarpıştı: 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement