61 yaşındaki kırtasiyeciden 13 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç mektup - Son Dakika
3. Sayfa

61 yaşındaki kırtasiyeciden 13 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç mektup

Aydın'da kırtasiye işleten 61 yaşındaki bir şahıs, 13 yaşındaki kız öğrenciye mektup yazarak tacizde bulundu. Gözaltına alınan şüpheli 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanırken, mektupta küçük kıza yönelik, "Eğer sen 17-18 yaşlarında olsaydın seninle evlenmekten başka hiçbir şey düşünemezdim" yazdığı anlaşıldı.

22.10.2020 12:03  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesindeki 13 yaşındaki kız Efeler Mahallesi'nde bulunan bir okulun karşısında kırtasiye işleten Erkan G., iddiaya göre, geçen salı günü kız çocuğuna 'Bi'tanem' başlığıyla yazılı mektubu verdi. Kız çocuğu ağlayarak, durumu ablasına anlattı. Abla da mektupla polise giderek, Erkan G.'den şikayetçi oldu.

VELİLER TEDİRGİN OLDU

Şikayet üzerine Erkan G. polis tarafından gözaltına alındı. Olayın ortaya çıkması üzerine diğer öğrenci velileri de tedirginlik yaşarken, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Erkan G., 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

''DAHA SAYFALAR DOLUSU YAZARIM''

Erkan G. 'Bi'tanem' diyerek başladığı mektubunun bir bölümü şöyle:

"Artık daha fazla acı çekmek istemiyorum. Eğer bana sevgin bittiyse lütfen cevap yazma. Eğer bir cevap yazmazsan her şeyin bittiğini anlayacağım. Sana söz veriyorum bitanem göz göze bile gelmeyeceğiz. Yok, eğer hala seviyorsan o zaman bunu belli edecek gibi davran. Çünkü sen artık seni düşünmekten ve seni beklemekten yoruldum. Biraz zor ama bir gün büyür sevgiyi anlarsın. Daha söyleyecek o kadar çok sözüm var ki, daha sayfalar dolusu yazarım. Eğer sen 17-18 yaşlarında olsaydın. Seninle evlenmekten başka hiç bir şey düşünemezdim. Fakat ya ben çok erken geldim dünyaya ya da sen geç kaldın. Hadi kalbin anlamıyor beni gözlerinde mi görmüyor ne kadar zayıfladım her gün eriyorum. Tabii ki bu da senin umurunda değildir. Buna da teşekkürler."

61 yaşındaki kırtasiyeciden 13 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç mektup
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa 61 yaşındaki kırtasiyeciden 13 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • HAKKI AYDIN BULUT KARAGÜNDOSTU: bunu idam etmeyen sisteme yazıklar olsun 40 1 Yanıtla
  • ces47m: Allah belanı versin... 26 2 Yanıtla
  • OBJEKTİF: HÜCREYE KONMALI ÖMRÜ BOYUNCA KAFESİN DEMİRLERİNİ SEYRETSİN DURSUN .ORADA GEBERSİN GİTSİN .CESEDİNİDE KİREÇ KUYUSU ONU BEKLİYOR 14 0 Yanıtla
  • salih: iğrenç midem kalktı. 13 1 Yanıtla
  • artık yuh: yuh be yuh bunu şeyinden asın 11 2 Yanıtla
  • kemal çelebi: yaw ne oluyor bu insanlara boyle.. anlamak çok zor 11 1 Yanıtla
  • mecnun: sevda hastası ahmak deli mecnun seni 5 3 Yanıtla
  • Tamer: İnsanoğlu yaşının farkında olamıyor..Kendini hep 20 yaşındaymış gibi hissediyor.Gönül yaşlanmaz dostlar..Bundan 35 yıl önce de ben 22 yaşlarındayken dükkan komşumuz olan 55 yaşındaki bir bayan resmen bana senden çok hoşlanıyorum deyip çok askıntı olmuştu..Onun için bu konuda kimseye kızamıyorum.Söylenecek son söz, dini terbiye şart..Helalin olmayan bir şeye bakmıyacaksın.Ne olursa olsun..Allah şaşırtmasın. 2 0 Yanıtla
  • xy: Allah allah bunamış mı, manyak mıdır nedir ? 0 0 Yanıtla
  • özgür: hiç bişey olmaz salıverirler demedi deme ibraaam 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement