Son Dakika: Medipol Başakşehir, deplasmanda Hatayspor'a 2-0 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Medipol Başakşehir, deplasmanda Hatayspor'a 2-0 mağlup oldu

Son dakika: Süper Lig'in ilk haftasının kapanış maçında Hatayspor ile karşılaşan son şampiyon Medipol Başakşehir, sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

14.09.2020 21:55  Güncelleme: 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in ilk haftasının kapanış maçında son şampiyon Medipol Başakşehir, ligin yeni ekibi Hatayspor ile karşılaştı. Düşük tempoda oynanan mücadelede istediği oyunu sahaya yansıtamayan Başakşehir, rakibine 2-0 mağlup oldu.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın golleri Hatayspor adına 28. dakikada Selim Ilgaz ile 90. dakikada Barbosa'dan geldi.

LİGİN 2. HAFTASINDA İKİ TAKIMI DA ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR

Ligin ikinci haftasında Medipol Başakşehir, evinde Galatasaray ile karşılaşacak. Hatayspor ise Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Son Dakika: Medipol Başakşehir, deplasmanda Hatayspor\'a 2-0 mağlup oldu

Son Dakika Spor Son Dakika: Medipol Başakşehir, deplasmanda Hatayspor'a 2-0 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şamil: Başak şehir bu maçta dağınık,inançsız,birazda şampiyon olmuş egosu ile saha çıkmış gibi geldi bana.Birde Hatay sporu çok hafife almış gördüm.Bütün bunlar bir tarafa,Formalara takıldı gözüm.Bu nasıl bir forma daha önce hiç görmedim.Sanki askeri üniforma ,kamuflaj gibi geldi bana.Daha önce hiç görmedim Askeri kamuflajı andıracak forma neden seçilsin.Bir mesaj veriliyor desem konduramıyorum bu takıma.Birileri hep söylüyor bu takım şunun ,bunun takımı diye uydurma olarak gördük güldük geçtik.Ama?? 1 1 Yanıtla

Advertisement