Söz Dizisi'nin Kadrosuna Katılan Mine Çayıroğlu Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Söz Dizisi'nin Kadrosuna Katılan Mine Çayıroğlu Kimdir?

Söz Dizisi\'nin Kadrosuna Katılan Mine Çayıroğlu Kimdir?

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ve 'Söz' dizsiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Mine Çayıroğlu kimdir?

28.09.2018 09:48  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuk oyuncu olarak başladığı kariyerine başarılı bir oyuncu olarak devam eden , uzun süredir projelerde yer almıyordu. Şu sıralar 'Söz' dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

MİNE ÇAYIROĞLU KİMDİR?

, 28 Aralık 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Şile eski Belediye Başkanı İbrahim İhsan Çayıroğlu, annesi avukat Atiye Ülkü olan Çayıroğlu, liseyi bitirdikten sonraki 1997 yılında İngiltere'ye giderek "Guildford School of Acting" okulunda 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı.

Söz Dizisi'nin Kadrosuna Katılan <a class='keyword-sd' href='/mine-cayiroglu/' title='Mine Çayıroğlu'>Mine Çayıroğlu</a> Kimdir?

HALUK BİLGİNER'DEN OYUNCULUK DERSLERİ ALDI

, çocukluğundan bu yana şan dersleri aldı, oyunculuk eğitiminden sonra da müzik eğitimine devam etti. İlk albümünü 2004 yılında "Zümrüt Gibi" adıyla çıkaran oyuncu, Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu romanından uyarlanan dizide 1986 yılında 9 yaşında iken Munise karakterini canlandırdı. Ayrıca, Haluk Bilginer'den oyunculuk dersleri aldı.

MÜZİK VE YAPIM ŞİRKETİ KURDU

, 2008 yılında ALTONA Müzik ve Film Yapım şirketini kurdu. 2007 ile 2010 yılları arasında "Parmaklıklar Ardında" adlı dizide rol aldı. , 2009 yılında müzisyen Özgür Gezgin ile evlendi. 2012 yılında boşandı. Bu evlilikten Derin Deniz adında bir oğlu oldu.

Son Dakika Güncel Söz Dizisi'nin Kadrosuna Katılan Mine Çayıroğlu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement