Sözlü Ceyhan'da Esnafı Gezdi, Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sözlü Ceyhan'da Esnafı Gezdi, Halkla Buluştu

Sözlü Ceyhan\'da Esnafı Gezdi, Halkla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da gündüz ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti, gece ise beldelerde halkla buluştu.

06.03.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü, Ceyhan'da gündüz ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti, gece ise beldelerde halkla buluştu.

Sözlü, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Fatin Özdemir, MHP Ceyhan İlçe Başkanı Nurettin Çetiner, MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru ile birlikte esnaf gezisi yaptı. Gündüz ilçede esnafları gezen Sözlü, akşam saatlerinde de Ceyhan'ın beldelerine çıkarma yaptı. Sözlü, sırası ile Hamdilli, Kösreli, Birkent ve Mustafabeyli beldelerinde çok büyük ve coşkulu kalabalıklara konuştu.

Havai fişekler eşliğinde konuşmalarına başlayan Hüseyin Sözlü, Adana'da ve ilçelerde uygulamaya koyacakları projeler hakkında bilgiler verdi. Sözlü, "Değerli hemşerilerim; Türkiye'nin dününü tüketen, bugünü kirleten, yarın umudunu söndüren bir sürecin içinden geçiyoruz. Milletimizin helal oyları haram sofralarda meze yapılmış. Rüşvet, soygun düzeni kurulmuş; milli irade hırsızları milletin malını da talan etmiş. 30 Mart seçimleri, kardeşliğin devamı, devletimizin bekası, talan ve soygun düzeninin son bulması, milli bütünlüğün ve huzurun tesisi için hayati öneme sahiptir. 30 Mart seçimleri bu yüzden hepimiz için şeref, haysiyet meselesi haline gelmiştir"

Gezilerde Muharrem Varlı, Fatin Özdemir ve Ali Duru da vatandaşlara hitaben birer konuşma yaptılar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü Ceyhan'da Esnafı Gezdi, Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement