"Türkiye Bugün İkinci İttihat ve Terakki Dönemini Yaşıyor" - Son Dakika
Politika

"Türkiye Bugün İkinci İttihat ve Terakki Dönemini Yaşıyor"

"Türkiye Bugün İkinci İttihat ve Terakki Dönemini Yaşıyor"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye bugün ikinci İttihat ve Terakki dönemini yaşıyor." dedi.

24.03.2014 14:57  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye bugün ikinci İttihat ve Terakki dönemini yaşıyor" dedi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Balıkesir'in girişinde 100 araçlık konvoy ve kent merkezinde yaklaşık 300 partili tarafından karşılandı. Milli Kuvvetler Caddesi üzerinde partililerle birlikte yürüyen Kamalak, esnafa hayırlı işler diledi. Parti binası önünde halka seslenen Kamalak, "Eğer Milli Nizam kapatılmasa, Milli Selamet, Refah, Fazilet kapatılmasa, bunların mal varlığına el konulmasa, şu an meydanlarda dolaşan partilerin esamesi okunur muydu? Geliyoruz Allah'ın izniyle. Bundan 600 yıl önce İstanbul'un fethi ile yeni bir dünyanın, adil bir nizamın başlangıcı söz konusu olmuş ise inşallah 30 Mart'ta mübarek oylarınızla vereceğiniz karar sonucu, surlarınıza belediye başkanı olarak Mehmet Filiz Bey'in, Saadet'in sancağını diktiğiniz zaman yeni bir dünyanın kuruluşunu görmüş olacaksınız. Buraya dikmiş olacağınız sancak, emin olun tüm dünyayı etkileyecektir. Şüphesiz ki her seçim önemli, bu seçim çok daha önemlidir. Bu seçimlerde sadece 20 ilçe ve 1 büyükşehir belediye başkanı seçmiş olmayacaksınız. Ayrıca Türkiye'nin geleceğini belirlemiş olacaksınız" dedi.

Türkiye'nin Avrupa kapılarında beklemek yerine İslam Birliği'ni kurması gerektiğini kaydeden Kamalak, " İçişleri Bakanlığı'nın bir soru önergesi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sunmuş olduğu bir rapordur. 2009 seçimlerinden bu yana bin 752 belediye başkanı hakkında soruşturma açılmıştır. Hangi partilere mensuplar? Bu partilere oy verenler alınmasın. 678'i AK Partili belediye başkanı, 511'i Cumhuriyet Halk Partili, 263'ü Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanı, 121'i Barış ve Demokrasi Partisi'ne mensuptur. Resmi evrak bu. 20 Aralık 2013 tarihli resmi belge. Temiz toplum, temiz siyaset istiyorsanız adres bellidir, Saadet Partisi'dir" diye konuştu.

Balıkesir'de halka hitap ettikten sonra seçim bürosunu açan Kamalak, "Ülke yönetimi basiret ister. Türkiye bugün ikinci İttihat ve Terakki dönemini yaşıyor. Birinci İttihat ve Terakki döneminin koskoca imparatorluğu nasıl batırdığını hepimiz biliyoruz. Taşları yerine koyduğunuzda birebir oturuyor. Birinci İttihat ve Terakki, Abdülhamid Han'ın öğrencileri idi. 3 paşa vardı; Cemal Paşa, Enver Paşa ve Talat Paşa. Kurduranlar dış mihraklar, amaç İsrail'in kurulması. Bütün bunlar adım adım gerçekleşti. 24 Eylül 1994'de Güneri Cıvaoğlu'nun makalesi vardı. 'Milli Görüş camiasından bir isim allanıp pullanıp, cilalanarak işte Milli Görüş'ün genel başkanı diye lanse edilecekti' diyor. Kimdi bu? Recep Tayyip Erdoğan? Aynen böyle yazıyor. Sayın Başbakanımız, hatırlayın, milletvekili olmadan Beyaz Saray'da bile ağırlandı. Sonra İttihat ve Terakki'nin 3 paşası vardı, burada da Erbakan'ın 3 öğrencisi var. Tevafuk ya, Erbakan Hoca'nın siyasetinin 33. yılı. Ben 3 paşayı saydım, buradaki 3 beyi siz bilirsiniz." - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 'Türkiye Bugün İkinci İttihat ve Terakki Dönemini Yaşıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement