Spastik Engelli Talha Yıldız, Tess Gerritsen ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Spastik Engelli Talha Yıldız, Tess Gerritsen ile Buluştu

“Türkiye’nin Yeni Yazarları Altın Kalem Ödülü” projesinde gümüş kalem ödülüne layık görülen spastik engelli Talha Yıldız, imza gününde ABD’li yazar Tess Gerritsen ile bir araya geldi.

15.11.2014 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

" Türkiye'nin Yeni Yazarları Altın Kalem Ödülü" projesinde gümüş kalem ödülüne layık görülen spastik engelli Talha Yıldız, imza gününde ABD'li yazar Tess Gerritsen ile bir araya geldi.

Bağcılar Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen "Türkiye'nin Yeni Yazarları" Altın Kalem Ödülleri yarışmasında gümüş kalem ödülü alan Talha Yıldız, polisiye roman yazarı Tess Gerritsen ile biraraya geldi. Talha Yıldız, sohbet sonrası Gerritsen'e kitaplarını imzalattı.

Talha Yıldız, Bağcılar Belediyesi Yazarlık Atölyesi'nde yazarlık kursuna katıldı. Polisiye romanlar kaleme almak isteyen Talha Yıldız, ünlü yazar Tess Gerritsen ile imza günü düzenlenen Marmara Forum'daki D&R'da buluştu. Ünlü yazar Gerritsen, Yıldız'ın kendisine yönelttiği soruları cevapladı. Yıldız'ı yazar olmak için gösterdiği çabadan dolayı kutlayan Gerritsen, polisiye romanın nasıl yazılması gerektiği ile ilgili tecrübelerini paylaştı.

Gerritsen, "Kitaplarımda konu ve karakterleri birlikte yazıyorum. Kitaplarımı yazarken doktorluk mesleğinden edindiğin bilgileri de değerlendiriyorum" diye konuştu.

İstanbul'a daha önce geldiğini ifade eden Gerritsen, İstanbul'un tarihi bir kent olduğunu ve insanların da dostça yaklaştıklarını ifade etti. Gerritsen'e teşekkür eden Talya Yıldız, yazara kitaplarını imzalattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spastik Engelli Talha Yıldız, Tess Gerritsen ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement