SPOR Antalya Cup'ta Slovenya şampiyon oldu - Son Dakika
Güncel

SPOR Antalya Cup'ta Slovenya şampiyon oldu

SPOR Antalya Cup'ta Slovenya şampiyon olduNamık Kemal KILINÇ SERİK (Antalya), (DHA) - Antalya'nın Serik ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Antalya Cup'ta Slovenya şampiyon oldu.

29.03.2023 12:53  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Antalya Cup'ta Slovenya şampiyon oldu

Namık Kemal KILINÇ SERİK (Antalya), (DHA) - Antalya'nın Serik ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Antalya Cup'ta Slovenya şampiyon oldu.

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde bulunan bir otelde gerçekleştirilen turnuvaya Finlandiya, Bulgaristan, Makedonya ve Slovakya U21 milli takımları katıldı. Turnuvanın son gün final maçında Makedonya'yı 1-0 yenen Slovenya şampiyon olurken; 2 bin Euro para ödülünün de sahibi oldu. Turnuvada Makedonya ise ikinci oldu. Bulgaristan'ı 2-0 yenen Finlandiya takımı da üçüncülüğü elde etti. Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri ve madalyaları törenle verildi.

Turnuvayı düzenleyen firmanın sahibi ve Futbol Turizm Birliği'nin eski Başkanı Recep Şamil Yaşacan, turnuvayı pandemi nedeniyle hayatını kaybeden çalışma arkadaşları Bayram Zubanov anısına düzenlediklerini söyledi. Yaşacan, Bayram abinin Türk futbol turizmine çok büyük katkıları olmuştur. Onu hiçbir zaman unutmayacağız dedi. (DHA)

SPOR Antalya Cup\'ta Slovenya şampiyon oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR Antalya Cup'ta Slovenya şampiyon oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement